Κατηγορίες
Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ , Τηλ: 2104416782 
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα πρότυπα εκπαιδευτήρια Παυλοπούλου στεγλάζονται Χρ.Σμύρνης 14 και 41 στο Πέραμα.
Το Σεπτέμβριο του 1963 ιδρύθηκε ένα μονοθέσιο σχολείο τα "Εκπαιδευτήρια Παυλοπούλου" ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, κάνοντας τις πρώτες εγγραφές. Αργότερα, μεταφέρθηκε στην οδό Χρ. Σμύρνης 41 και σήμερα περιλαμβάνει εξαθέσιο δημοτικό και νηπιαγωγείο. Το 1996 επέκτεινε τη δραστηριότητά του δημιουργώντας το βρεφονηπιακό σταθμό "Ο Μίμης και η Άννα". Σε χώρους ειδικά φτιαγμένους για παιδιά, προσφέρεται ποιοτική μάθηση, αλλά και σιγουριά στην εργαζόμενη μητέρα. Σχολικά λεωφορεία εξυπηρετούν από πολύ νωρίς το πρωί έως και το απόγευμα, εκτός από την περιοχή του Περάματος και τους γύρω δήμους, το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, την Αμφιάλη, τη Νίκαια ακόμα και τον Πειραιά. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό εμπλουτίζει τις γνώσεις, αναπτύσσει τη δημιουργική σκέψη και διαπλάθει την ψυχή των παιδιών.
Τα εκπαιδευτήρια Παυλοπούλου είναι υπερήφανα για τις επιτυχίες των μαθητών τους αργότερα στο γυμνάσιο και στις πανελλαδικές εξετάσεις του λυκείου, αλλά και γενικότερα στη μετέπειτα ζωή τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
"Ο Μίμης και η Άννα" είναι ένας πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός των εκπαιδευτηρίων Παυλοπούλου, ένας χώρος πλημμυρισμένος με αγάπη, φροντίδα κι ενδιαφέρον για το ΠΑΙΔΙ.
Άλλες δραστηριότητες: κολύμβηση, ju-jitsu (αυτοάμυνα), ρυθμική, φυσικά ομαδικά παιχνίδια.
Ασφαλή μεταφορά με σχολικά λεωφορεία, ασφαλιστική κάλυψη, συμβάσεις με τράπεζες και οργανισμούς.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Το νηπιαγωγείο των εκπαιδευτηρίων Παυλοπούλου σας προσκαλεί σε έναν χώρο αληθινό παράδεισο της γνώσης και του παιχνιδιού.
Τα παιδιά ασχολούνται με κατασκευές με διάφορα υλικά, παρακολουθούν κουκλοθέατρο και μαθαίνουν μουσική, τραγούδι, ζωγραφική, ρυθμική, κολύμβηση, ju-jitsu (Αυτοάμυνα) και φυσικά ομαδικά παιχνίδια.
Επίσης διδάσκονται την αγγλική γλώσσα χωρισμένα σε ολιγομελή τμήματα.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ
Τα θεμέλια αυτά είναι ο ακέραιος χαρακτήρας, η μάθηση, η κριτική σκέψη, η δημιουργικότητα. Στο σχολείο μας πραγματοποιούνται δραστηριότητες που στοχεύουν στην πνευματική, συναισθηματική, νοητική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών, ενώ παράλληλα διδάσκονται υποχρεωτικά Αγγλικά από την Ά δημοτικού και δεύτερη ξένη γλώσσα τα Γαλλικά από την 'Δ δημοτικού.


Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγεια, Νηπιαγωγειο, Ιδιωτικο Σχολειο, Ιδιωτικα Σχολεια, Νηπιο, Νηπιακος Σταθμος, Βρεφικος Σταθμος, Βρεφικοι Σταθμοι, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Βρεφονηπιακοι Σταθμοι, Προσχολικη Αγωγη, Δημοτικο Σχολειο, Ιδιωτικος Σταθμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πέραμα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Δραπετσώνα, Πειραιάς, Σαλαμίνα, Αμφιάλη
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: