Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΝΑ ΚΑΣΜΑ , Τηλ: 2130418122  Κιν: 6937776656
Περιγραφή Επιχείρησης
Μια νέα παιδική γωνιά με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς, με νέες ιδέες και σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, σε έναν ιδανικό χώρο που δημιουργήσαμε με αγάπη και φροντίδα για ό,τι χρειάζονται τα παιδιά σας. Η έδρα μας είναι στο Νέο Ηράκλειο και εξυπηρετούμε Νέα Ιωνία, Μαρούσι, Πεύκη, Καλογρέζα, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση καθώς και τις υπόλοιπες περιοχές των βορείων προαστίων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το σχολείο μας δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά standards στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης έτσι ώστε να προσφέρει στο παιδί σας άρτιο και ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που περιλαμβάνει δραστηριότητες που αφορούν στη γλώσσα, στα προμαθηματικά, στις φυσικές επιστήμες, στο θεατρικό παιχνίδι, στη μουσικοκινητική, στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και της αντίληψης των παιδιών, καθώς και στον βασικό σκοπό της προσχολικής αγωγής, την κοινωνικοποίηση.
Καθημερινή διδασκαλία ξένης γλώσσας (αγγλικά), συνεχής συνεργασία με εξειδικευμένο παιδίατρο για τακτικό προληπτικό έλεγχο της υγείας των παιδιών και την επίβλεψη του διατροφολογίου μας, ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής, από εξειδικευμένο συνεργάτη μας και τέλος διακριτική παρουσία παιδοψυχολόγου, είναι κάποιες από τις παροχές μας. Σπιτικό φαγητό, χειροποίητο ψωμί, μαρμελάδες φτιαγμένες από εμάς, όλα υπό την επίβλεψη του παιδιάτρου και με βάση τις συνταγές της μαμάς και τα πιο αγνά υλικά, έρχονται να ολοκληρώσουν το παζλ του πρότυπου κέντρου προσχολικής αγωγής ‘Annie's school’.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Προσχολικη Αγωγη, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Αθλητικα Προγραμματα, Εκπαιδευτικες Εκδρομες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 07:30 έως 17:30
 
Μοιράσου το: