Κατηγορίες
Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service), Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Autogas Imega Autronic Hellas έχει 2 καταστήματα:

  • 1o κατάστημα στον ΑΛΙΜΟ, Δεληγιάννη 2 (τηλ. 210 9916566)
  • 2ο κατάστημα στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Αλεξιουπόλεως 9 (τηλ. 210 9920118)

Η Autogas Imega Autronic Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων υγραερίου και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής παραγωγού συστημάτων αερίου ψεκασμού Imega S.R.L.
Η Imega S.R.L κατασκευάζει συστήματα υγραεριοκίνησης από το 2002 και έχει καθιερωθεί στο χώρο της υγραεριοκίνησης για την ποιότητα και την εγγύηση που προσφέρει. Η υγραεριοκίνηση Imega σημαίνει εγγύηση!
Τα κιτ της Imega καλύπτονται από εγγύηση αν ακολουθούνται πιστά τα σέρβις, σε 3 χρόνια ή σε 100.000 χιλιόμετρα μετά από την εγκατάσταση.
Ο επαγγελματισμός, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσίες πελατών τοποθέτησαν την υγραεριοκίνηση Imega στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής συστημάτων υγραεριοκίνησης. H IMEGA είναι επίσημος & αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ιταλία των προϊόντων GFI, των νέων προηγμένων συστημάτων για τη μετατροπή σε καύσιμο αέριο των οχημάτων βενζίνης.
Το περιβάλλον αγαπάει την εταιρεία IMEGA ®, εσείς;

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εγκαταστήστε στο αυτοκίνητο σας υγραεριοκίνηση ιταλικής ποιότητας και μειώστε τα έξοδα μετακίνησης του αυτοκνήτου σας έως 40%.
Υγραεριοκίνηση με ένα από τα καλύτερα συστήματα υγραερίου της αγοράς, το σύστημα Game της Imega.
Διαθέτουμε έμπειρους μηχανικούς στο χώρο της υγραεριοκίνησης και την πιστοποίηση της ιταλικής μητέρας εταιρείας Imega Fuel Gas Systems.
Τα συστήματα υγραεριοκίνησης που διαθετουμε είναι τελευταίας γενιάς και πληρούν όλες τις προδιαγραφές euro 6. H Imega Hellas χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικά εξαρτήματα και εργαλεία ιταλικής κατασκευής της μητέρας εταιρείας Imega Srl. Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της υγραεριοκίνησης.
Η Imega Hellas έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το ιταλικό σύστημα υγραεριοκίνησης Imega Game σε περισσότερα απο 15.000 αυτοκίνητα και όλα με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής. Και έχει αντικαταστήσει κακής ποιότητας συστήματα υγραεριοκίνησης άλλων εταιρειών σε περισσότερα από 300 αυτοκίνητα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Auto Gas Itali, Omvl Ag, Bartolini, Ιταλικο Κιτ, Tomasetto, Lovato, Brc Gas Service, Landi Renzo, Zavoli Ultragas, Rail Tartarini, Hana, Ati Care, Stag Nigs, Zanardi, Emer Aeb
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: