Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Διαγνωστικά Κέντρα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η StArtbio είναι μια καινοτόμα επιχείρηση στον τομέα της μοριακής διάγνωσης που σκοπό έχει την ανάπτυξη σύγχρονων μεθόδων διάγνωσης αλλεργιών και παθογόνων (κυρίως ιών) που προκαλούν την έξαρση/αναφυλαξία/κρίσεις των αλλεργικών νοσημάτων.
Βασικός στόχος είναι να προσφέρει στους εξειδικευμένους γιατρούς τα εργαλεία για την αποτελεσματική διάγνωση όλων των αλλεργικών νοσημάτων τόσο με υψηλή ειδικότητα όσο και την κάλυψη όλου του φάσματος των αλλεργιογόνων και των λοιμώξεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Διάγνωση Αλλεργιών
  • Εξέταση Ενεργοποίησης Βασεόφιλων
  • ImmunoCap ISAC
  • Έλεγχος Ειδικών IgE
  • Μοριακή Διάγνωση Παθογόνων Αναπνευστικού

Βασικοί στόχοι είναι η ανάπτυξη διαγνωστικών μεθόδων για την αποτελεσματική διάγνωση όλων των αλλεργικών νοσημάτων τόσο με υψηλή ειδικότητα όσο και την κάλυψη όλου του φάσματος των αλλεργιογόνων.
Επιπλέον, η ειδική και έγκαιρη ανίχνευση των ιικών λοιμώξεων όταν ακόμη είναι σε χαμηλό φορτίο σε άτομα με αναπνευστικές αλλεργίες καθιστά την ανάγκη επιτακτική για την αποφυγή των εξάρσεων άσματος και τελικά το θάνατο των ατόμων.
Το τεστ πρόκλησης βασεοφίλων (BasoTEST) αποτελεί ένα πολυδιάστατο εργαλείο για τον αλλεργιολόγο με μεγαλύτερη ακρίβεια συγκριτικά με τα δερματικά τεστ.
Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο τεστ αποτελεί μία διαδικασία αλλεργικής πρόκλησης σε δοκιμαστικό σωλήνα χρησιμοποιώντας λίγο αίμα από τον ασθενή χωρίς να ταλαιπωρείται ή να κινδυνεύει ο ίδιος. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση αλλεργιών σε φάρμακα, τρόφιμα, τσιμπήματα εντόμων και εισπνεόμενων αλλεργιογόνων καθώς και για την παρακολούθηση της αλλεργικής νόσου.
Το ImmunoCAP ISAC είναι υψηλής τεχνολογίας εργαλείο για την ταυτόχρονη ανίχνευση μεγάλου αριθμού (προφίλ) των ειδικών IgE αντισωμάτων του κάθε ασθενή.
Αποτελεί συνδυασμό τεχνολογίας βιο chip και αποτελεί τεχνολογία αιχμής για την μοριακή αλλεργιολογία.
Επιτυγχάνεται η ανίχνευση 112 αλλεργιογόνων με μόνο 30 μικρόλιτρα ορού.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αλλεργιες Αλλεργιων, Διαγνωση Αλλεργιων Διαγνωση Αλλεργιας, Μοριακή Διαγνωση Κεντρα Μοριακης Διαγνωσης Εργαστηρια Μοριακης Διαγνωστικης, Κεντρα Βιοπαθολογιας, Κεντρα Μικροβιολογιας Μικροβιολογικα Κεντρα, Αναλυσεις Αιματος Αιματολογικες Αναλυσεις, Βιοχημικες Αναλυσεις, Ανοσολογικες Αναλυσεις, Μικροβιολογικες Καλλιεργειες, Αλλεργικα Νοσηματα Αλλεργικων Νοσων, Κεντρα Αλλεργικων Νοσηματων Εργαστηρια Αλλεργικων Νοσηματων, Μοριακη Αλλεργιολογια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
 
Μοιράσου το: