Κατηγορίες
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Θερμομόνωση
Θερμοπρόσοψη
Κατασκευαστικές Εταιρίες
Μονώσεις Ταρατσών
Μόνωση Τοίχου
Στεγανοποίηση Ταράτσας
Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Υγρομόνωση
Περιγραφή Επιχείρησης

Παρακάτω παρουσιάζεται το ιδανικό μοντέλο από την ECOSTRUCT προκειμένου να γίνει κατανοητή η φιλοσοφία της εταιρείας

ΣΠΙΤΙ
Παθητικό Κτήριο, με 90% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από ένα συμβατικό.
Ακόμα καλύτερα, οι ελάχιστες ανάγκες του κτηρίου καλύπτονται από αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά, γεωθερμία κ.τ.λ.)

ΠΙΣΙΝΑ
Φυσική πισίνα, χωρίς χλώριο και προσθήκη άλλων χημικών. Το νερό καθαρίζεται μέσω φυσικών και βιολογικών διεργασιών, από μικροοργανισμούς και φυτά. Είναι ουσιαστικά ένα μικρό οικοσύστημα στην αυλή, μια τεχνητή λίμνη, γεμάτη με υδροχαρή και υδρόβια φυτά και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στην κολύμβηση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Αποκεντρωμένο σύστημα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, το οποίο δέχεται τα οικιακά υγρά απόβλητα και τα εξυγιαίνει, δίνοντας μια ποιοτική εκροή για διάθεση στο περιβάλλον ή επαναχρησιμοποίηση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρως προσαρμοσμένος στις ανάγκες των κατοίκων με όλες τις απαραίτητες δομές για αναψυχή και απόλαυση ενός όμορφου κήπου. Βιώσιμος κήπος, κατασκευασμένος με ανακυκλωμένα ή/και ανακτηθέντα υλικά, ανακύκλωση θρεπτικών και υλικών, αξιοποίηση των όμβριων υδάτων, λίμνη.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κατασκευή
  • Ανακαίνιση
  • Αποκατάσταση Κτηρίων
  • Παθητικό Κτήριο
  • Ενεργειακή Αναβάθμιση
  • Φυσική/Χημική πισίνα

Στοιχεία Αναζήτησης: Αποκατασταση Παραδοσιακου, Κατασκευη Νεοκλασικου, Φυσικες Πισινες, Διαμορφωσεις Εξωτερικων Χωρων, Κατασκευη Πετρινων Κτιριων, Πρασινα Κτιρια, Με Το Κλειδι Στο Χερι, Θερμομονωσεις, Τεχνητες Λιμνες, Παθητικα Κτιρια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: