Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Χειρουργοί Μαστολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Χειρουργός Αντώνιος Ευαγγέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε αριστούχος μαθητής και αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Πανοράματος με βαθμό ¨Άριστα¨ (19,6) και διαγωγή κοσμιοτάτη. Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Παν. Θεσ/νίκης. Ειδικεύτηκε στη Β’ Χειρουργική κλινική του Γ.Ν.Θ. "Παπαγεωργίου". Εκπαιδεύτηκε σε ολόκληρο το φάσμα των επεμβάσεων της γενικής χειρουργικής με ιδιαίτερη όμως βαρύτητα στις επεμβάσεις ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού. Συμμετείχε σε διεθνή μετεκπαιδευτικά σεμινάρια αλλά και διενεργώντας πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων έλαβε εξειδίκευση στη λαπαροσκοπική χειρουργική & Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ήπαρ - Χοληφόρα - Πάγκρεας. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του είχε ως μέντορα και δάσκαλό του τον πατέρα του Χειρουργό Dr. Ιωάννη Ευαγγέλου, νυν Συντ. Διευθυντή της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής, ο οποίος του μεταλαμπάδευσε τη μακρά και πολύτιμη εμπειρία του στη χειρουργική. Ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή διπλωματική του διατριβή στο Δημοκρίτειο Παν. Θράκης και έλαβε το δίπλωμα ειδίκευσης στη "Χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος" με βαθμό "ΑΡΙΣΤΑ 8,81".
Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Θες/νίκης ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης στη Β Χειρουργική Κλινική του Γ. Ν. Παπαγεωργίου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ογκολογική Χειρουργική (Χειρουργική Στομάχου - Λεπτού - Παχέως Εντέρου)
  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική (Χολολιθίαση - Κήλες)
  • Παθήσεις Πρωκτού (Αιμορροΐδες - ραγάδες - συρίγγια)
  • Τμήμα Μαστού - Ενδοκρινών (Παθήσεις Μαστού - Θυρεοειδούς - Παραθυρεοειδών)
  • Τμήμα Αγγειοχειρουργικό (Κιρσοί Κάτω Άκρων - Τοποθέτηση Ενδοαγγειακών Καθετήρων)
  • Παθήσεις Δέρματος - Υποδορίου (Κύστη Κόκκυγα - Σπίλοι - Λιπώματα)

Στοιχεία Αναζήτησης: Πετρα Στη Χολη, Χολολιθιαση, Λαπαροσκοπηση, Λαπαροσκοπικη, Βουβωνοκηλη, Κηλη, Κυστη Κοκκυγα, Καρκινος, Μαστος, Θυρεοειδης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Κιλκίς.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:00 έως 21:00
Πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: