Κατηγορίες
Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία AVAS αναλαμβάνει με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό αποφράξεις – απολυμάνσεις, σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.
Με εμπειρία και παρουσία στον χώρο που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες, είμαστε στη διάθεσή σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες για να δώσουμε άμεση και ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε σχετική ανάγκη σας προκύψει.
Οι εξειδικευμένοι και πολύπειροι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας για να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με το αποχετευτικό σας δίκτυο ή την εισβολή κάποιου ανεπιθύμητου παρασίτου σε τιμές που συνάδουν με τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που φέρουν τα φορτηγά των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και με τη βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας, φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία, χωρίς χρονοτριβές και με ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Για αποφράξεις – απολυμάνσεις, εμπιστευτείτε την εταιρεία AVAS και το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Συγκεκριμένα, η εταιρεία AVAS αναλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Απολυμάνσεις
  • Απεντομώσεις
  • Μυοκτονίες

Σε όλες τις περιπτώσεις (απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες) χρησιμοποιούμε σκευάσματα και σχετικά προϊόντα που φέρουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και τις εγγυήσεις των αρμοδίων φορέων της Ε.Ε. και είναι ασφαλή, ενώ όλες οι εργασίες γίνονται τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας. Η εταιρεία AVAS απασχολεί γεωπόνο και για όλες τις εφαρμογές διαθέτει και την ειδική άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας που χορηγείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

  • Αποφράξεις
  • Καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων
  • Αντλήσεις ομβρίων υδάτων
  • Έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας
  • Συντήρηση αποχετεύσεων (μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες, ετήσιες)

Για αποφράξεις (φρεατίων, νιπτήρων, νεροχυτών κ.ά.), η εταιρεία AVAS είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Η εμπειρία, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός μας, μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε και να ολοκληρώνουμε με επιτυχία και σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε σχετική εργασία μας ανατεθεί.
Διαθέτουμε σύγχρονο και συνεχώς ανανεωμένο στόλο καθώς και εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, με τη βοήθεια των οποίων σας δίνουμε άμεση λύση 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Για τις δύσκολες περιπτώσεις διαθέτουμε και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία χρησιμοποιείται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει την ακριβή θέση του προβλήματος.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αποφραξη Φρεατιων, Αποφραξεις Αποχετευσεων, Αποφραξεις Νεροχυτη, Αποφραξεις Κουζινων, Αποφραξεις Λεκανης, Αποφραξεις Ομβριων Υδατων, Αποφραξεις Υδρορροων, Διαγνωση Αγωγων Με Καμερα, Μυοκτονιες, Απολυμανσεις Απεντομωσεις Με Πιστοποιητικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
365 μέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο
Κυριακές και αργίες
 
Μοιράσου το: