Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Κρίνας Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με πλούσια εμπειρία σε Εκφυλιστικές Παθήσεις αρθρώσεων, Τραυματολογία, Αθλητικές Κακώσεις. Η σταδιοδρομία του ως Ορθοπαιδικός αρχίζει το 2003, στο Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας. Εκπαιδεύτηκε επίσης στο Γ.Ν. «ΚΑΤ» στα αντικείμενα της Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Αθλητικών κακώσεων (Τμήμα Αθλητ. Κακώσεων) & της Μικροχειρουργικής (άσκηση σε πειραματόζωα και εκπαίδευση στην Κλινική άκρας χειρός), καθώς και στο Γ.Ν. «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού», στην Παιδοορθοπαιδική. Μετά την Ολοκλήρωση της ειδικότητας, ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα Ιατρού στην ομάδα μπάσκετ Α1 ανδρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ακολούθησε θητεία δύο ετών ως Επιμελητής Ορθοπαιδικός στο «Ασκληπιείο» Βούλας, με πλήρη συμμετοχή στις δραστηριότητες και απαιτήσεις του συγκεκριμένου Ορθοπαιδικού κέντρου αναφοράς. Από το 2011 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Έλαβε θέση επιμελητού στον Όμιλο «Ιατρικό Αθηνών» και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Metropolitan, συνεργαζόμενος έως και σήμερα με μία εκ των κορυφαίων χειρουργικών ομάδων στους τομείς Αρθροσκοπικής χειρουργικής και προηγμένων αρθροπλαστικών με χρήση και ρομποτικών συστημάτων.
Διαθέτει πλούσιο επιστημονικό, εκπαιδευτικό & συγγραφικό έργο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ο ιατρός δέχεται και εξυπηρετεί τους ασθενείς του τόσο στο ιατρείο του όσο και στο Νοσοκομείο Metropolitan που καθημερινά εργάζεται. Παρέχεται εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση και υπερσύγχρονη Νοσοκομειακή υποστήριξη με πλήρη εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, όπου απαιτείται.
Αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των Ορθοπαιδικών παθήσεων με τις κλασικές αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους συντηρητικής & χειρουργικής θεραπείας. Παρακολούθηση των εξελίξεων στην Αναγεννητική Ιατρική και εφαρμογή τους στην Ορθοπαιδική πρακτική όπου αυτό ενδείκνυται.
Πρόκειται για πολλά υποσχόμενες, μη χειρουργικές ή ελάχιστα επεμβατικές θεραπευτικές παρεμβάσεις όπως:

  • Έγχυση αυτόλογων επουλωτικών παραγόντων ή PRP
  • Αυτόλογη μεταμόσχευση χονδροκυττάρων
  • Έγχυση βλαστοκυττάρων (stem cells)

Με γνώμονα το σεβασμό στη γνώση και την εμπειρία του παρελθόντος και το καλό του ασθενούς, εφαρμόζονται νέες τεχνολογίες στην ορθοπαιδική χειρουργική και σύγχρονες βελτιωμένες χειρουργικές τεχνικές, ιδιαίτερα στις αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος:

  • CAOS - NAVIGATION - Ρομποτικά συστήματα
  • MIS -Τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας
  • Αρθροσκοπική χειρουργική ώμου, γόνατος, ισχίου, ποδοκνημικής

Στοιχεία Αναζήτησης: Αρθροσκοπικη Χειρουργικη, Συγχρονες Αρθροπλαστικες Αρθροπλαστικη, Ρομποτικα Συστηματα, Καταγματα, Εγχυση Βλαστοκυτταρων, Μεταμοσχευση Χονδροκυτταρων, Ορθοπαιδικες Παθησεις, Παιδοορθοπαιδικη, Αρθροσκοπικη Χειρουργικη Ωμου Γονατος Ισχιου, Αθλητικες Κακωσεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: