Κατηγορίες
Φανοποιία & Βαφές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ   Κιν: 6983098778
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρεία «ΦΑΝΟΒΑΦΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ» δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1980 με βασικό αντικείμενό της την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗΣ αυτοκινήτων.
Η εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον, η συνέπεια, η υψηλή ποιότητα εργασίας είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματά μας. Η πολυετής εμπειρία μας στο αυτοκίνητο και τις φανοβαφές αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύησή μας.
Στην πολυετή λειτουργία της επιχείρησης, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
Επιπλέον η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, τομέας που πρωτίστως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις αποκατάστασης φθορών και διαβρώσεων.
Οι πολυετείς και επιτυχημένες συνεργασίες με επίσημες αντιπροσωπίες στην ανάθεση και λειτουργία των φανοποιείων τους στην εταιρεία μας, η διαρκής επιμόρφωση και εκπαίδευσή μας καθώς και η αναγνώριση του κλάδου μας για την ποιότητα των επισκευών μας επέφερε σημαντική αύξηση του όγκου εργασιών με συνεχή επέκταση και εκσυγχρονισμό της επιχείρησης.
Η εταιρεία «ΦΑΝΟΒΑΦΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ» στη σημερινή της μορφή προσφέρει ποιοτική επισκευή και εξυπηρέτηση επενδύοντας σε εγκαταστάσεις, τεχνολογία και εκπαιδεύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Φανοποιία- Βαφές αυτοκινήτων
  • Τοπικές βαφές
  • Επισκευές πλαστικών προφυλακτήρων
  • Γυάλισμα-κέρωμα αυτοκινήτων
  • Ξεθάμπωμα φαναριών
  • Βαφές μοτοσικλετών
  • Ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις παλαιών αυτοκινήτων
  • Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς να χρειαστεί κάτι από την πλευρά σας

Στοιχεία Αναζήτησης: Φαναρτζιδικο, Φανοποιειο, Τοπικες Βαφες Αυτοκινητων Μοτοσυκλετων, Ξεθαμπωμα Γυαλισμα Φαναριων, Γυαλισμα Κερωμα Αυτοκινητου, Ανακατασκευη Παλαιων Αυτοκινητων, Συνεργασια Με Ολες Τις Ασφαλιστικες Εταιρειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 08:00 έως 18:00 εκτός Κυριακής
 
Μοιράσου το: