Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Ειδικοί Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ιωάννης Σ. Παπαγεωργίου είναι ειδικός ορθοδοντικός και διδάκτωρ της Ορθοδοντικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1988, παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα ορθοδοντικής στη Γαλλία το 1991 και 1992.
Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης την περίοδο 1993 – 1997 όπου απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ορθοδοντική και λίγο αργότερα, μετά από εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας, τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος, της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών και της Παγκόσμιας Ένωσης Ορθοδοντικών.
Το 2007 εγκρίθηκε με άριστα η διατριβή του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ανακηρύχθηκε διδάκτορας του πανεπιστημίου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ορθοδοντική θεραπεία παιδιών και ενηλίκων
Μέθοδοι:

  • Invisalign
  • Orthocaps
  • Clear Aligners
  • Διαφανή άγκιστρα (σιδεράκια)
  • Γλωσσικά άγκιστρα (σιδεράκια)

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικα Προβληματα, Ορθοδοντικη Ενηλικων, Ορθοδοντικη Παιδιων, Σιδερακια, Invisalign, Διαφανεις Ναρθηκες, Ορθοδοντικη Θεραπεια, Διαφανη Σιδερακια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: