Κατηγορίες
Νευροχειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΣΚΙΝΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Την τελευταία 15ετία οι επιστημονικές εξελίξεις στη Νευροχειρουργική ήταν καταιγιστικές, επ΄ ωφελεία του ασθενούς. Με την ανάπτυξη της Μικροχειρουργικής είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς παθήσεις οι οποίες στο παρελθόν θεωρούνταν ενεγχείρητες. Επίσης, να θεραπεύσουμε με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και άριστα αποτελέσματα, προβλήματα, χωρίς ο ασθενής να υποβάλλεται σε μακροχρόνια μετεγχειρητική αποθεραπεία.
Με εμπειρία σχεδόν 7.000 νευροχειρουργικών πράξεων, με τον εξοπλισμό που μου προσφέρει η συνεργασία μου με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και με τη συνεχή νευροχειρουργική εξειδίκευση πάνω στις νέες τεχνικές, μπορώ υπεύθυνα να αναλάβω ασθενείς από 12 ετών και άνω. Αντιμετωπίζω καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του εγκεφάλου, της βάσης κρανίου, της Σπονδυλικής Στήλης, του Νωτιαίου Μυελού και των περιφερικών νεύρων και όταν αυτό απαιτείται, συνεργάζομαι για το βέλτιστο αποτέλεσμα, με εξέχοντες ιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Χειρουργική ασκώ μόνο όταν αυτή είναι αναγκαία και έχουν εξαντληθεί τα όρια των συντηρητικών θεραπειών, στις οποίες και εξαιτίας της μακράς μου επιστημονικής θητείας στη Γερμανία, προσδίδω ιδιαίτερη βαρύτητα.
Είμαι στη διάθεση του κάθε ασθενούς να συζητήσω κατ ΄ιδίαν μαζί του για τις προσωπικές του ανάγκες και τις ενδεικνυόμενες θεραπευτικές επιλογές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εγκέφαλος
  • Σπονδυλική στήλη
  • Ελάχιστη επεμβατική νευροχειρουργική
  • Οσφυϊκή δισκοκήλη
  • Αυχενική δισκοκήλη

Στοιχεία Αναζήτησης: Σπονδυλικη Στηλη, Εγκεφαλος, Οσφυϊκη Δισκοκηλη, Δισκοκηλη, Αυχενικη Δισκοκηλη, Νωτιαιος Μυελος, Παθησεις Εγκεφαλου, Ελαχιστα Επεμβατικη Χειρουργικη, Παθησεις Βασης Κρανιου, Κηλη Μεσοσπονδυλιου Δισκου, Συνδρομο Καρπιαιου Σωληνα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: