Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων, Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΑΣ , Τηλ: 2104900124 
Περιγραφή Επιχείρησης
Μεγάλη προσφορά!!!
Service σε όλα τα μοντέλα Hyundai - Kia 95€ (εκτός TUSCON, SANTA FE, SORENTO, H-1, SPORTAGE). Κλείστε ραντεβού εγκαίρως! Η προσφορά ισχύει για μοντέλα από 1995 έως 2005.
Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών. Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία και τα προϊόντα που προσφέρουμε περιποιούνται ιδιαίτερα το αυτοκίνητο σας. Η εμπειρία μας βοηθάει να κατανοήσουμε τη λειτουργία των αυτοκινήτων και να καταλάβουμε τους ανθρώπους που τα οδηγούν. Οι υπηρεσίες και οι επισκευές που αναλαμβάνουμε συνοδεύονται από μια εγγύηση που είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Προσπαθούμε να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες μας αλλά και τις πιο κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες φροντίδας των αυτοκινήτων σας. Επιπλέον, προσπαθούμε πάντα να απαντάμε στις ερωτήσεις σας και να εξηγούμε το έργο μας, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα σε κάθε βήμα επισκευής του αυτοκινήτου σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Service, ηλεκτρονική διάγνωση, ευθυγράμμιση, καθαρισμός injection, πλήρωση ΦΡΕΟΝ, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, αλλαγή αμορτισέρ, επισκευές μηχανής και συστήματος διεύθυνσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Service, Hyundai, Kia, Injection, Ηλεκτρονικη Διαγνωση Βλαβων, Καρτα Καυσαεριων, Service Air Condition, Προσφορα Service Kia, Προσφορα Service Hyundai, Οικονομικο Service Kia, Δυναμο, Μιζα, Ηλεκτρικα Παραθυρα, Ηλεκ/κες Κλειδαριες, Φωτα Led
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00
Σάββατο από 08:00 έως 15:00.
 
Μοιράσου το: