Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί, Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥΑΜΕΛΕΤΖΗ , Τηλ: 2310271284 
Λεύκανση Δοντιών
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1986.
Το 1987 ξεκίνησε τη λειτουργία ιδιωτικού ιατρείου άσκησης γενικής οδοντιατρικής. Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Παιδοδοντία και Κοινοτική Οδοντιατρική στο Department of Child Dental Health and Community Dentistry, Royal Dental College, Aarhus, Δανία στα πλαίσια του διαπανεπιστημιακού προγράμματος Erasmus (Απρίλιος 1989-Ιούλιος 1989). Το 1997 αποφοίτησε από το τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ορθοδοντικής του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και απόκτησε τον τίτλο του ειδικού ορθοδοντικού μετά από εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας. Από το 1997 ασκεί αποκλειστικά την Ορθοδοντική στο ιδιωτικό της ιατρείο.
Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης απέναντι από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Η πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εύκολη (στάση Μητρόπολη), ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο ιατρείο παρέχονται αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και υλικά μιας χρήσης και άριστης ποιότητας. Ορθοδοντικές υπηρεσίες:

  • Ορθοδοντική παιδιών (μασελάκια)
  • Ορθοδοντική εφήβων (λειτουργικές συσκευές)
  • Ορθοδοντική ενηλίκων
  • Αισθητική ορθοδοντική (διαφανή, πορσελάνινα σιδεράκια)
  • Αισθητική ορθοδοντική (διαφανείς νάρθηκες)
  • Ορθοδοντική - προσθετική αποκατάσταση
  • Ορθοδοντική - περιοδοντική αποκατάσταση
  • Ορθοδοντική θεραπεία σε συνδυασμό με ορθογναθική χειρουργική

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικη Θεραπεια Ορθοδοντικη Ενηλικων, Ορθοδοντικη Παιδιων, Σιδερακια Μασελακια Λευκα Σιδερακια, Διαφανη Σιδερακια, Αορατη Ορθοδοντικη Αισθητικη Ορθοδοντικη, Διαφανεις Ναρθηκες Αορατοι Ναρθηκες, Λευκανση Δοντιων, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Στραβα Δοντια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: