, 2109635219, 2109635146
Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Ηλεκτρικά Είδη Αυτοκινήτων, Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ , Τηλ: 2109652049 
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡ. με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο χώρο της ανακατασκευής ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων: μίζες (starters), ενναλάκτες (alternators) και δυναμό (dynamos) για κάθε μάρκα, τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου μπορεί να επιδιώκει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η εταιρεία μας εισάγει καινούργια και ανακατασκευασμένα ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και πλοίων (alternators, μίζες και κομπρέσσορςε) από τους γνωστότερους οίκους της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας. Οι τιμές μας σε όλα τα προϊόντα είναι οι καλύτερες της αγοράς, με επιβεβαίωση των καθημερινών συνεργατών μας.
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα! Ανακατασκευάζουμε το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα (μίζα, alternator). Το προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να παίρνει το ανταλλακτικό σας όπου ανακατασκευάζεται αυθημερόν.
Η εξυπηρέτησή σας γίνεται από το κατάστημά μας και από δικούς μας διανομείς για τους εντός Αττικής πελάτες μας.
Οι συνεργάτες μας στην επαρχία και εκτός Αττικής εξυπηρετούνται με αντικαταβολή. Για τις παραγγελίες σας και για τυχόν απορίες - πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
210 9652049, 210 9635219, 210 9635146 και για το Fax: 210 9605273 (email: diamantis@diamantisch.gr ή dchrbld@otenet.gr). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.diamantisch.gr

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία μας ανακατασκευάζει και επισκευάζει ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανημάτων σκαφών και πλοίων:

  • μίζες (starters)
  • εναλλακτήρες (alternators)
  • δυναμό (dynamos)

για κάθε μάρκα, τύπο και μοντέλο μπορεί και επιδιώκει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας. Οι τιμές μας σε όλα τα προϊόντα είναι οι καλύτερες της αγοράς.
Η εξυπηρέτηση σας γίνεται από το κατάστημα μας και από το δικό μας προσωπικό γρήγορα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα! Ανακατασκευάζουμε το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα. Το προσωπικό μας έχει την δυνατότητα να παίρνει το ανταλλακτικό σας όπου ανακατασκευάζεται αυθημερόν.
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα! Ανακατασκευάζουμε το δικό σας ανταλλακτικό άμεσα.
Το προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να παίρνει το ανταλλακτικό σας όπου ανακατασκευάζεται αυθημερόν.


Στοιχεία Αναζήτησης: Δυναμο Αυτοκινητων Alternator, Δυναμο Σκαφων Εννλακτης Σκαφων, Δυναμο Δομικων Μηχανηματων Hitachi, Δυναμο Φορτηγων Bosch, Μιζα Αυτοκινητου Μιζες Αυτοκινητων, Μιζες Σκαφων Μιζα Σκαφους, Μιζες Φορτηγου Μιζες Φορτηγων, Μιζες Διμικων Μηχανηματων Delco Remy, Μιζα Τρακτερ Starter, Δυμανο Τρακτερ Marelli, Μιζες Σκαπτικων Μιζα Σκαπτικων, A/c Compressor Κομπρεσερ Αυτοκινητου, Ανταλλακτικα Μιζας Valeo, Ανταλλακτικα Δυναμο Denso, Ανακατασκευη Μιζα Δυναμο Εναλλακτη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00
Σάββατο από 08:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: