Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΑΟΥΡΑΚΗΣ , Τηλ: 2810321900  Fax: 2810360139  Κιν: 6945585944 Email: info@biocontrol.gr
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η BioControl λειτουργεί από το 1995 με άδεια απεντομώσεων και μυοκτονιών από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει έδρα στη λεωφόρο Μίνωος 18 στο Ηράκλειο Κρήτης και υπεύθυνος εφαρμογών είναι ο χημικός Νίκος Γκιαουράκης.
Η δραστηριότητά της ξεκίνησε με την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε στην πώληση προϊόντων παρασιτοπροστασίας και τελευταία στον αρωματισμό χώρων και στην υγιεινή τουαλέτας.
Το σύνθημά μας είναι: «Σίγουρα και Ξεκάθαρα»
Σίγουρα για την ασφάλεια των προϊόντων και των εφαρμογών μας και Ξεκάθαρα για τη συνεργασία και τα αποτελέσματά μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στην Bio Control παρέχουμε υπηρεσίες και συσκευές για την αυτόματη απολύμανση χώρων υγιεινής, τον αρωματισμό χώρου και την αυτόματη εντομοαπώθηση ιπτάμενων εντόμων όπως της οικιακής μύγας. Στόχος μας είναι η καταπολέμηση, η πρόληψη και η απώθηση παρασίτων όπως έντομα, τρωκτικά, μικρόβια, πουλιά, ερπετά και ανεπιθύμητα ζώα. Σκοπός μας είναι η προστασία της υγείας του καταναλωτή και του πελάτη μας καθώς και της καλής εικόνας των επιχειρήσεων που εξυπηρετούμε.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονιες Μυοκτονια, Απωθηση Κουνουπιων, Εντομοκτονιες Εντομοκτονια, Εντομοαπωθηση, Απεντομωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Κρήτη.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: