Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κύριος Νίκος  
Περιγραφή Επιχείρησης
Αισθανόμενοι ότι η τέλεση μια κηδείας είναι μια σοβαρή υπόθεση που δεν χωράει περιθώρια λάθους, το γραφείο μας αναλαμβάνει να οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την όλη διαδικασία, με συνέπεια και αξιοπρέπεια στην κάθε οικονομική δυνατότητα της οικογένειας. Στόχος μας είναι η κάθε Τελετή που αναλαμβάνουμε να διέπεται από τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που μας χαρακτηρίζει.
Σε μια εποχή που όλα γίνονται, γρήγορα και διεκπεραιωτικά, τα γραφεία μας σεβόμενα τον Θανών / ούσα, αλλά και τον ανθρώπινο πόνο, οργανώνουν με αξιοπρέπεια και σεβασμό όλη τη διαδικασία της τελετής, στεκούμενοι διακριτικά δίπλα στην οικογένεια, ώστε να αποχαιρετήσει το προσφιλές της πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του Κορωνοϊού το Γραφείο Τελετών Φωτεινόπουλος έχει αποφασίσει να παρέχει της υπηρεσίες της Κατ' οίκον ή στον χώρο που εσείς θα μας υποδείξετε. Επίσης στα πλαίσια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τα γραφείο μας παρέχει ψυχολογική υποστήριξη για τη διαχείριση πένθους σε συνεργασία με καταξιωμένο ψυχολόγο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οργάνωση Θρησκευτικής Κηδείας
Το γραφείο τελετών Φωτεινόπουλος συμπαραστέκονται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με την πολύχρονη εμπειρία τους, ώστε να οργανώσουν τη Θρησκευτική Τελετή με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό.

Μνημόσυνα
Το Γραφείο Τελετών ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αναλαμβάνουν να οργανώσουν τα μνημόσυνα που τελούνται υπέρ της αναπαύσεως και εις μνήμην της/του εκλιπόντος, είτε ψάλλονται με τρισάγιο στον τάφο, είτε με επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία μετά τη λειτουργία.

Αποτέφρωση/Καύση
Το γραφείο μας, ανταποκρινόμενο στην κάθε επιθυμία οποιουδήποτε συνανθρώπου μας, της τελετής που επιθυμεί, βάσει των Θρησκευτικών ή Πολιτικών του πεποιθήσεων, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας και την οργάνωση της αποτέφρωσης την όποια φροντίζουμε να ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών με άψογο και αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό στην Ελλάδα η στο εξωτερικό.

Μεταφορά σορού
Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν τη μεταφορά σορού, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος με πολυτελή νεκροφόρα οχήματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην οικογένεια να ενταφιάσει τον άνθρωπό της, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Ανθοστολισμοί
Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν τον ανθοστολισμό της Εκκλησίας, του Τάφου άλλα και του χώρου που βρίσκεται η σορός, με ποιοτικά άνθη που παραπέμπουν σε στολισμούς υψηλής αισθητικής, σε συνεργασία πάντα με την οικογένεια, δημιουργώντας έτσι την αρμόζουσα αποχαιρετιστήρια τελετή.

Εκταφές
Τα Γραφεία Τελετών ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αναλαμβάνουν να οργανώσουν την υλοποίηση εκταφών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οργανωση Κηδειων Κηδειας, Τελετες Τελετη Τελετων 24 Ωρες, Επαναπατρισμοι Επαναπατρισμους Σορων, Αποτεφρωση Νεκρου Στην Ελλαδα Ριτσωνα, Καυση Καυσεις Νεκρων, Μνημοσυνα Τελεση Μνημοσυνων, Εκταφες Σορων, Μεταφορες Σορων Στο Εξωτερικο, Στεφανια, Μνηματα Τιμες Προσφορες, Φερετρα Φερετρων Οικονομικες Τιμες, Θρησκευτικες Κηδειες, Πολιτικες Κηδειες, Διαχειριση Πενθους
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση
 
Μοιράσου το: