Κατηγορίες
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Πάνος Χατζηαποστόλου είναι γιος του παιδιάτρου Στάθη Χατζηαποστόλου και της Ελένης. Απεφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια το 1984.
Ξεκίνησε την ιατρική στο Kent State University Ohio και συνέχισε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, από όπου απεφοίτησε το 1991. Έλαβε την ειδικότητα της πνευμονολογίας-φυματιολογίας από την Πανεπιστημιακή κλινική του Γ.Παπανικολάου, τον Ιούνιο του 1998.
Βρέθηκε ως κλινικός παρατηρητής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Yale N.Haven,C.T. τον Ιούλιο του 1997, και εργάστηκε στο νοσοκομείο Orpington-Bromley,στο νοτιοανατολικό Λονδίνο ως τον Νοέμβριο του 1998 και μετέπειτα στο Norwalk Hospital του Connecticut ως τον Φεβρουάριο του 1999, όπου και ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά με το σύνδρομο απνοιών στον ύπνο. Υπήρξε επί τετραετία (1998-2003) επιστημονικός συνεργάτης του Α.Π.Θ. στο νοσοκομείο Γ.Παπανικολάου, και υποψήφιος διδάκτωρ Α.Π.Θ. Διατέλεσε επί εξαετία αντιπρόεδρος του συλλόγου ιδιωτών Β.Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας μελέτης πνευμονοπαθειών και επαγγελματικών παθήσεων θώρακος (ταμίας).
Πνευμονολόγος του Ιατρικού Κέντρου Συκεών, Ελ. Βενιζέλου 26 τηλ.: 2310639220.
Είναι διευθυντής του πνευμονολογικού τμήματος της Euromedica Γενικής Κλινικής από το 2001 και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από τον Ιανουάριο 1999.
Έχει συμμετάσχει σε δεκαπέντε ερευνητικές εργασίες, με πέντε δημοσιεύσεις (εκ των οποίων η μία σε διεθνές περιοδικό) και έχει διατελέσει πρόεδρος σε τέσσερα πνευμονολαγικά συνέδρια.
Ιατρικός σύμβουλος της καινοτόμου εταιρείας Respifit.

Έχει κανάλι στο YouTube ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το πνευμονολογικό κέντρο που διατηρεί εδράζει στην οδό Δ.Γούναρη 44,στην περιοχή Ναυαρίνο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (κάτω της Εγνατίας). Είναι εξοπλισμένο με σπιρόμετρο, για πλήρη έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας, οξύμετρο, καταγραφικό νύχτας προς έλεγχο του συνδρόμου απνοιών στον ύπνο, μετρητή εκνεομένου μονοξειδίου του άνθρακα προς έλεγχο των καπνιστών, μετρητή της εισπνευστικής και εκπνευστικής πίεσης ασθενών, νεφελοποιητή, αέριο οξυγόνο, καρδιογράφο και κιτ σαράντα δερματικών αλλεργικών δοκιμασιών προς έλεγχο αλλεργίας. Όπως είναι φυσικό στο ιατρείο διενεργούνται όλες οι σύγχρονες αντιαλλεργικές ενέσιμες θεραπείες έναντι του άσθματος και λοιπών αλλεργικών καταστάσεων του αναπνευστικού όπως και δοκιμασίες διάγνωσης αναπνευστικών παθήσεων. Η θέση του ως διευθυντού στη Γενική κλινική Θεσσαλονίκης δίνει επίσης την δυνατότητα νοσηλείας στους αρρώστους εκείνους που την χρειάζονται, με συνοδό νοσοκομειακή περίθαλψη. Θα πρέπει να επισημάνουμε και την μακρά εμπειρία στην αντιμετώπιση του αλλεργικού άσθματος στην παιδική ηλικία με πλήρη επίσης κάλυψη όλων των περιστατικών. Στο Ιατρειο διενεργούνται και υπερηχογραφήματα πνευμόνων, προς άμεση και χωρίς ακτινοβολία διάγνωση.

Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, φυσικά το ιατρείο παραμένει ανοικτό, και γίνεται πλήρης εξέταση με φυσική παρουσία του ασθενούς, και επί θετικών περιστατικών. Ο ασθενής στέλνοντας το μήνυμα με κωδικό 1, μπορεί να επισκεφτεί τον ιατρό και δεν θεωρείται σπάσιμο καραντίνας από τον ΕΟΔΥ.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ POST.COVID 19 ΙΑΤΡΕΙΟ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικο Ασθμα, Κορονοϊος, Χρονιος Βηχας, Αλλεργικος Βηχας, Αλλεργιες, Δυσπνοια, Ασθμα, Βρογχιτιδα, Πνευμονια, Καπνισμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: