Κατηγορίες
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η δερματολόγος Μαρίνα Σπίροβα αναλαμβάνει την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων κλινικής δερματολογίας μέσω υπηρεσιών που προσφέρει στο ιατρείο της που βρίσκεται στο κεντρο της πολης.
Εάν αντιμετωπίζετε παθήσεις κλινικής δερματολογίας όπως: ακμή, ψωρίαση, αυτοάνοσες δερματοπάθειες, κακοήθη νεοπλάσματα, οξυτενή κονδυλώματα ή άλλη δερματολογική πάθηση μπορείτε να απευθυνθείτε στη γιατρό, η οποία άμεσα και έγκυρα θα βοηθήσει στο πρόβλημά σας.
Οι δερματολογικές παθήσεις δεν επηρεάζουν μονάχα την υγεία μας αλλά και την ψυχική μας διάθεση.
Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζουμε να απευθυνθούμε στον γιατρό και με τη σωστή θεραπεία και συνεργασία να βρούμε λύση σε θέματα που μπορεί να μας προβληματίζουν για καιρό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η γιατρός εφαρμόζει όλες τις θεραπείες αισθητικής δερματολογίας όπως peeling, μεσοθεραπεία, Botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος laser αποτρίχωσης και fractional laser. Στο δερματολογικό ιατρείο της Μαρίνας Σπίροβα πραγματοποιούνται θεραπείες με όλα τα μέσα που διαθέτει η σύγχρονη αισθητική δερματολογία.
Αντιμετωπίστε άμεσα ό,τι σας δυσαρεστεί αισθητικά όπως ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, κυτταρίτιδα, ουλές ακμής, ραγάδες και ενδείξεις γήρανσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ιατρό οποιαδήποτε στιγμή και να κλείσετε ένα ραντεβού για κατ’ ιδίαν επίσκεψη.
Οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να παραμελούμε θέματα κλινικής αλλά και αισθητικής δερματολογίας, όχι μόνο για την ατομική μας υγεία αλλά και για ψυχολογικούς παράγοντες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Botox, Μεσοθεραπεια, Laser Αποτριχωση, Θεραπεια Κυτταριτιδας, Υαλουρονικο Οξυ, Ραδιοσυχνοτητες, Χημικο Peeling, Ανάπλαση Και Ενυδάτωση, Ανεπιθυμητη Τριχοφυια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 14:00.
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: