, 2107640236, 2107664084, 2106034035
Κατηγορίες
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη, Καθαρισμός Στρωμάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΡΕΪΖΙΔΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2106034034 
Περιγραφή Επιχείρησης
Το όνομα Ρεϊζίδης είναι ένα από τα παλαιότερα και ιστορικότερα στον χώρο του χαλιού.
Προερχόμενοι από τη Σπάρτα της Μ.Ασίας στην Αθήνα, στις αρχές του αιώνα, με τη μεγάλη μας πείρα και το μεράκι μας στη χειροποίητη ταπητουργία, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε νήματα και χειροποίητα χαλιά σε όλη την Ελλάδα.
Τη δεκαετία του '60 επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στην πώληση μηχανοποίητων και χειροποίητων χαλιών ανοίγοντας καταστήματα στην Αθήνα και παράλληλα δραστηριοποιηθήκαμε στον επαγγελματικό καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών.
Τη δεκαετία του '80 προσθέσαμε στις υπηρεσίες μας και τον επιτόπου καθαρισμό υφασμάτων επίπλωσης π.χ. καναπέδες, πολυθρόνες κ.λπ.
Σήμερα μεταφερόμενοι από το Βύρωνα οι νέες μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Παλλήνη Αττικής με αποτέλεσμα τα χαλιά σας να πλένονται και να στεγνώνουν σε καθαρότερη ατμόσφαιρα μακριά από το νέφος και τη ρύπανση της πόλης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Καθαρισμός & Φύλαξη σε Χαλιά, Μοκέτες, Κουβέρτες & Παπλώματα
  • Επιτόπου καθαρισμός Σαλονιών & Μοκετών
  • Επισκευές παντός τύπου Χαλιών & Μοκετών
  • Κόψιμο και Ρέλιασμα Χαλιών & Μοκετών
  • Δωρεάν μεταφορά εντός Αττικής

Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και υποαλλεργικά και όλα τα χαλιά στεγνώνουν σε σκεπαστούς υπαίθριους χώρους. Στη συνέχεια συσκευασμένα σε νάιλον θήκες φυλάσσονται με ασφάλεια στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, μακριά από υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες. Καλέστε μας για να κλείσουμε άμεσα το ραντεβού για την παραλαβή των χαλιών σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος Χαλιων, Καθαρισμος Χαλιου, Καθαρισμος Μοκετας, Καθαρισμος Και Φυλαξη Χαλιων, Reizidis, Καθαριστηριο Χαλιων, Φυλαξη Χαλιων, Ταπητοκαθαριστηριο, Ρειζιδης, Ρεϊζιδης, Επισκευη Χαλιων, Καθαρισμος Σαλονιου, Επιτοπου Καθαρισμοι, Επιτοπου Καθαρισμος Μοκετας, Ρειζιδης Χαλια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: