Κατηγορίες
Παθολόγοι, Ιατροί Γενικής Ιατρικής
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιατρός Μαρία Κιαγιά εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στην Γ’ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία» (2001-2006).
Παρακολούθησε τις εργασίες του Ιατρείου Πόνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για 9 μήνες και στη συνέχεια έκανε τη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση (MSc) στο King’s College London School of Medicine στην Ανακουφιστική Φροντίδα ασθενών με χρόνια νοσήματα (2006-2008).
Είναι μέλος της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α (Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας. Επίσης, είναι μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας MASCC (Multidisciplinary Association of Supportive Care in Cancer) και EAPC (European Association for Palliative Care).
Από το 2008 συμμετέχει -δίνοντας διαλέξεις - σε σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα τον καρκινικό πόνο, τη ναυτία-έμεση, την καρκινική καχεξία, την καρκινική κόπωση και την ανακουφιστική ιατρική. Επίσης έχει εμπειρία στη ρύθμιση υπέρτασης και σε μεταβολικές διαταραχές που οφείλονται στο σακχαρώδη διαβήτη και στην αύξηση των λιπιδίων του αίματος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΠΑΡΟΧΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  • Συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων - check up (πιστοποιημένη στον ΕΟΠΥΥ)
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων που απορρέουν από νεοπλασίες όπως ο καρκινικός πόνος
  • Κλινική εξέταση – διάγνωση
  • Πιστοποιητικό Υγείας για εργαζόμενους σε καταστήματα, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Μη φαρμακευτικές και φαρμακευτικές οδηγίες για τη ρύθμιση σακχαρώδους διαβήτη, δισλιπιδιαιμίας, υπέρτασης (Κατάλληλες διατροφικές οδηγίες, φαρμακευτική αγωγή εφόσον χρειάζεται) o General Doctor – Practiotioner
  • First Aid Health Provider

Στοιχεία Αναζήτησης: Καρκινικος Πονος, Ανακουφιστικη Φροντιδα Καρκινοπαθων, Καρκινος, Πιστοποιητικο Υγεια, Συνταγογραφηση, Ρυθμιση Σακχαρωδη Διαβητη, Δισλιπιδαιμια, Υπερταση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη και Πέμπτη από 17:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού