Κατηγορίες
Συνεργεία Καθαρισμού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η XClean δημιουργήθηκε για να καλύψει με επαγγελματισμό τις απαιτητικές ανάγκες του καθαρισμού κάθε είδους χώρου. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο, σε συνάρτηση με τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία μας, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε την πιο απαιτητική σας ζήτηση στον καθαρισμό της πολυκατοικίας σας.
Η XClean Έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και σέβεται τις συνεργασίες της.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Στην XClean γίνεται ανάλυση κόστους για κάθε μορφή καθαρισμού και σας προτείνεται εκείνο που, κατά περίπτωση, εξυπηρετεί τη σχέση αποδοτικότητας - τιμής. Οι χρεώσεις γίνονται με απόλυτη διαφάνεια, έτσι ώστε να γνωρίζετε τί ακριβώς πληρώνετε και να έχετε την επιλογή της δαπάνης σας.
Η XClean ενημερώνεται συνεχώς σε θέματα νέων προϊόντων και σύγχρονων μεθόδων τεχνικής υποστήριξης και συνεργάζεται μόνο με τις πλέον διαπιστευμένες εταιρείες στον τομέα καθαρισμού και τεχνικών εργασιών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος Καθαρισμους Καθαρισμα Πολυκατοικιας Πολυκατοικιων, Συνεργειο Συνεργεια Συνεργειων Καθαρισμου Χωρου Χωρων, Εταιρεια Καθαρισμου, Sinergeio Katharismoy, Synergeio Katharismou, Katharismos Polukatikoias Polykatoikias, Καθαρισμος Diamerismatos Diamerismaton Διαμερισματων Διαμερισματος, Καθαρισμος Σπιτιου, Συντηρηση Καθαρισμου, Αρχικοι Καθαρισμοι Οικοδομων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ζωγράφος, Παγκράτι, Γουδή, Ιλίσια, Καισαριανή, Αμπελόκηποι
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: