Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Διαγνωστικά Κέντρα, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι, Κυτταρολόγοι
WiFi
ΕΟΠΥΥ
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το πρωτοποριακό διαγνωστικό πολυϊατρείο Falireas Medical Cente στεγάζεται σε υπερσύγχρονο κτήριο που ολοκληρώθηκε το 2015. Βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα, δίπλα στο Δημοτικό Πάρκινγκ και την πλατεία Καλαμάτας. Παράρτημα του κέντρου λειτουργεί και στη Στούπα Μεσσηνίας, από το 2017.
Στο πολυϊατρείο λειτουργούν τμήματα διαγνωστικής Μικροβιολογίας, Κυτταρολογίας καθώς και τμήμα Βιοιατρικών εφαρμογών.
Το Falireas Medical Center διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του εξωτερικού. Η μακρόχρονη εμπειρία, το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός, αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία του κέντρου που είναι εφάμιλλη των πλέον έγκυρων και σύγχρονων Ευρωπαϊκών ιατρικών ιδρυμάτων.
Το Falireas Medical Center παραμένει πρωτοπόρο στην Μεσσηνία λόγω της αξιοπιστίας των εξετάσεων του και της ταχύτητας των αποτελεσμάτων του. Διαθέτει ειδικά εκπτωτικά πακέτα και αιμοληψίες κατ’ οίκον καθώς και ειδικές αιμοληψίες για βρέφη και παιδιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κέντρο διενεργούνται εξετάσεις διαγνωστικής Μικροβιολογίας, Αιματολογίας, καθώς και Βιοχημικές, Ορμονολογικές και Ανοσολογικές εξετάσεις. Επίσης διενεργούνται Προγεννητικοί και Μοριακοί Έλεγχοι, έλεγχοι Θρομβοφιλίας, Καρκινικών δεικτών, Χρωμοσωμικών ανωμαλιών και Αλλεργιογόνων μεταξύ άλλων. Στο Κυτταρολογικό τμήμα διενεργείται φάσμα κυτταρολογικών εξετάσεων, όπως Τεστ ΠΑΠ, Παρακεντήσεις, FNA θυροειδούς, Κυτταρολογικές Εξετάσεις Ούρων και ψηλάφηση μαστού. Στο Μικροβιολογικό εργαστήριο διενεργούνται τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού SARS-COV-2 με μοριακό έλεγχο Real Time PCR, από ιδιόκτητο μηχάνημα ευρωπαϊκής προέλευσης και εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων κορονοϊού (IgG-IgM). Το μηχάνημα είναι υπερσύγχρονο και πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Παστέρ Γαλλίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαγνωστικα Κεντρα, Μικροβιολογικες Εξετασεις, Εξετασεις Αιματος, Εξετασεις Ουρων, Βιοπαθολογοι, Μικροβιολογος, Αιματολογικες Εξετασεις, Βιοχημικες Εξετασεις, Μικροβιολογοι, Μικροβιολογικα Εργαστηρια, Κυτταρολογος, Κυτταρολογοι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Καλαμάτα και Νομό Μεσσηνίας.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 07:00 έως 22:00
Τετάρτη από 07:00 έως 20:00
Σάββατο από 07:00 έως 13:00
 
Μοιράσου το: