Κατηγορίες
Οδοντοτεχνίτες & Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΗΛΕΒΑΡΙΔΗΣ , Τηλ: 2292023363  Κιν: 6947409033 Email: tilaveridischris@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η 30ετής εμπειρία μας στον χώρο των οδοντοπροσθετικών κατασκευών σε συνδυασμό με τη διαρκή μελέτη για ενημέρωση και θεωρητική κατάρτιση, μας δίνει τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα των εργασιών μας.
Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εργαστήριο, οργανωμένο και εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ικανό να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα και να αναδείξει την 30ετή μας πείρα, την συνέπεια και την υπευθυνότητά μας, στοιχεία τόσο απαραίτητα για μια συνεργασία τόσο άμεση, τόσο λεπτή όσο η δική μας.
Οι συνεργάτες οδοντίατροι που περιλαμβάνονται στους πελάτες μας εδώ και πολλά χρόνια, εμπιστεύονται τις οδοντοτεχνικές εργασίες τους στο εργαστήριό μας, γιατί έχουν βεβαιωθεί ότι χρησιμοποιούμε άριστα υλικά από εταιρείες διεθνούς φήμης και γνωρίζουν ότι επιδιώκουμε συνεχώς άρτια ποιότητα με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.
Οι σύγχρονες προδιαγραφές του εργαστηρίου μάς δίνουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας στη εμβιοσυμβατότητα, ενώ εξασφαλίζει και τη μακροβιότητα των αποκαταστάσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μεταλλοκεραμικά / Ολοκεραμικά/Φωτοπολυμεριζόμενες Ρητίνες:
Οι αποκαταστάσεις μπορούν να κατασκευαστούν από κράμα μετάλλων υψηλής ποιότητας ή από σκελετό ζιρκονίου με επικάλυψη πορσελάνης ή φωτοπολυμεριζόμενης ρητίνης καθώς και από πολυδιαστρωματικό μονολιθικό ζιρκόνιο. Δυνατότητα κατασκευής μεταλλικών σκελετών στεφανών, γεφυρών και επιεμφυτευματικών προσθετικών εργασιών με την μέθοδο Additive Manufacturing - Laser sintering (σύντηξη)

Κινητή Προσθετική: Κατασκευή Ολικών Οδοντοστοιχιών από υψηλής αντοχής αντιαλλεργική ρυτίνη. Μερικές Οδοντοστοιχίες με μεταλλικό σκελετό από το κορυφαίο μέταλλο για Μ.Μ.Ο Vitallium.

Εμφυτεύματα: Κατασκευάζουμε όλων των ειδών επιεμφυτευματικών εργασιών κινητής και ακίνητης προσθετικής με όλους τους τύπους εμφυτευμάτων.

Νάρθηκες: Βρυγμού-Βρουξισμού, Λεύκανσης, Ακτινογραφικούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταλλοπορσελανη, Εμφυτευματα, Αποκαταστασεις Ναρθηκες, Φωτοπολυμεριζομενες Ρητινες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: