Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Νικόλαος Γ. Λασανιάνος είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός Τραυματολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικευμένος σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού («Ευαγγελισμός», «ΚΑΤ», Νοσ. Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Leeds General Infirmary-UK). Έχει ανακηρυχτεί Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD degree) με βαθμό Άριστα το 2013 ενώ είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science, MSc) από το Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει υπηρετήσει την ειδικότητα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας από όλες τις βαθμίδες του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα Υγείας. Ο Δρ. Νικόλαος Λασανιάνος έχει εξειδικευθεί στη Χειρουργική Τραύματος στην Πανεπιστημιακή κλινική Χειρουργικής Ορθοπεδικής & Τραυματολογίας του Πανεπιστημίου του Leeds της Μεγάλης Βρετανίας της οποίας παραμένει επιστημονικός συνεργάτης με πλούσιο επιστημονικό συγγραφικό έργο. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 40 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους ενώ έχει παρουσιάσει άνω των 150 εργασιών σε Ελληνικά ή Διεθνή συνέδρια.
Τα τελευταία χρόνια ο Δρ. Νικόλαος Λασανιάνος εξειδικεύεται στις επαναστατικές τεχνικές Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου ASI και Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος MIS με ελάχιστη επεμβατικότητα οι οποίες εξασφαλίζουν ανώδυνη και εντυπωσιακά ταχεία επαναφορά του ασθενούς στην καθημερινότητά του μετά το χειρουργείο. Επίσης έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την τεχνική της Δισκοπλαστικής Οσφύος η οποία μπορεί να θεραπεύσει τον χρόνιο δισκογενή πόνο στη μέση και τα πόδια χωρίς χειρουργείο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το Ορθοπεδικό Ιατρείο Μεγαλόπολης λειτουργεί από το Μάιο του 2013 εξυπηρετώντας όχι μόνο τον πληθυσμό της Μεγαλόπολης αλλά και των γειτονικών μεγάλων πόλεων (Τρίπολη, Καλαμάτα) και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας. Το ιατρείο λειτουργεί κάθε Παρασκευή από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το απόγευμα. Η λειτουργία του μπορεί εκτάκτως να επεκταθεί και κάποιες Τετάρτες. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι ασθενείς παρακαλούνται να κλείνουν νωρίτερα τα ραντεβού τους τηλεφωνικά.
Το ιατρείο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης. Η τοποθέτησή του σε ισόγειο κτίσμα, καθώς και η ύπαρξη χώρων στάθμευσης επιτρέπει την απρόσκοπτη προσέλευση των ασθενών, ακόμα και εκείνων με κινητικά προβλήματα.
Στο ιατρείο υπάρχει δυνατότητα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
Η προσεκτική και εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα στους παρακάτω τομείς:

 • Αρθροπλαστική Ισχίου Ελάχιστης Επεμβατικότητας ASI
 • Αρθροπλαστική Γόνατος Ελάχιστης Επεμβατικότητας MIS
 • Αθλητικές κακώσεις (Ρήξη Μηνίσκου, Ρήξη Χιαστού, Ρήξη Στροφικού Πετάλου και Αστάθεια Ώμου)
 • Αρθροσκοπήσεις Γόνατος, Ώμου
 • Οστεοαρθρίτιδα
 • Κατάγματα
 • Παθήσεις χεριού (Καρπιαίος Σωλήνας, Ωλένια Νευρίτιδα, Εκτινασσόμενος Δάκτυλος, Τενοντίτιδα κ.α.)
 • Παθήσεις ποδιού (Βλαισός Μέγας Δάκτυλος – Κότσι)
 • Χρόνια Αυχεναλγία (Αυχενικό Σύνδρομο) και Χρόνια Οσφυαλγία
 • Κήλη δίσκου – Δισκοπλαστική - Μικροδισκεκτομή – Σπονδυλοδεσία
 • Οστεοπόρωση
 • Σκολίωση

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοπαιδικος Ορθοπεδικος, Ρηξη Μηνισκου, Οστεοπορωση, Σκολιωση, Οσφυαλγια, Αυχενικο Συνδρομο, Αρθριτιδα, Αρθροπλαστικη Asi, Δισκοπλαστικη Οσφυος, Κοτσι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μεγαλόπολη, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Παρασκευή από 12:00 έως 19:00 κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: