Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Ψυχολόγος ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Παν/μιο Κρήτης. Συνέχισε τις σπουδές της κάνοντας κλινική εξειδίκευση για 2 χρόνια στην «Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση-Ψυχοκοινωνικές Θεραπευτικές Προσεγγίσεις» στο Ερευνητικό Παν/μιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής στην Αθήνα και εν συνεχεία, αποφοίτησε από το διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (MSc) στην Ψυχική Υγεία του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Παράλληλα, απέκτησε κλινική εμπειρία ως Ψυχολόγος σε δομές Ψυχικής Υγείας και αντίστοιχα, δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης χρονίως ψυχικά πασχόντων, όπου παρείχε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα, ομάδες και οικογένειες.
Συνοπτικά έχει εργαστεί στο Γ.Ν.Π. Τζάνειο, στον Ξενώνα μετανοσοκομειακής νοσηλείας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του ΣΩΤΗΡΙΑ, στη ΧΕΝ Ελλάδος, στο Κέντρο Ημέρας «Αριάδνη», καθώς και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρεθύμνου.
Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά ως Ψυχολόγος σε διάφορες δομές, όπως το Θεοχαρίδειο Κέντρο Χανίων, η Ψυχιατρική Κλινική του 251 ΓΝΑ, η ΕΜΑΕΕ του ΕΠΙΨΥ, το Κέντρο Ημέρας «…στο κέντρο της πόλης» και η διαδικτυακή πλατφόρμα Live Without Bullying του ΚΜΟΠ, ως επόπτρια Ψυχολόγος.
Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος και από το 2018 εργάζεται ιδιωτικά στο Ρέθυμνο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επιπλέον έχει μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον και εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια. Στα πλαίσια της διά βίου μάθησης, παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια και έχει καταρτιστεί σε διαφορετικά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα ο εθισμός στο διαδίκτυο (Πρόγραμμα «ΑΡΙΑΔΝΗ»), η διαχείριση του χωρισμού των γονιών και οι διαταραχές πρόσληψης τροφής.
Η ψυχολόγος παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχολογικής υποστήριξης και θεραπείας, σε εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, ατομικά και ομαδικά και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία και την ψυχανάλυση. Είναι μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων Ρεθύμνου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμβουλευτικη Εφηβων Ενηλικων & Μεσω Skype, Ψυχολογικη Υποστηριξη & Θεραπεια, Ψυχοκοινωνικη Αποκατασταση Σε Χρονια Ψυχικη Σωματικη Νοσο, Ελευθερη Προσβαση Σε Αμεα, Επισκεψη Κατ Οικον
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 21.00 (μόνο κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο από 10:00 έως 17:00 (μόνο κατόπιν ραντεβού)
 
Μοιράσου το: