Κατηγορίες
Εστιατόρια, Ταβέρνες, Ψαροταβέρνες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ , Τηλ: 2752022978 
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 2007 στην πλ. Συντάγματος στο Ναύπλιο είναι στην διάθεση σας το εστιατόριο Ο ΚΗΠΟΣ προσπαθώντας να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ένα εστιατόριο που έχει σαν βάση την ελληνική κουζίνα αλλά κουβαλά πινελιές και αρώματα από όλες τις χώρες της Μεσογείου.
Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στην δροσιά του υπέροχου Κήπου ενώ τον χειμώνα είναι στην διάθεση σας ένας μοντέρνος και ιδιαίτερος χώρος.
Στο εστιατόριό μας μπορείτε να γευθείτε γνωστές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές, καθώς επίσης και δικές μας παραδοσιακές δημιουργίες οι οποίες θα σας μείνουν αξέχαστες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ορεκτικά Σαγανάκι, Μελιτζανοσαλάτα, Πίτα ημέρας, Λουκάνικα χωριάτικα, Πανσετάκια με σάλτσα "Κήπου", Φέτα πανέ με σουσάμι & κρέμα μπαλσάμικο, Μανιτάρια πλευρώτους. Σαλάτες: Χόρτα Μελιού Καίσαρα Σαλάτα "Κήπος "Αφρικάνικη, Τυριά Κεφαλογραβιέρα Κρήτης με μέλι και καρύδια. Ελληνική κουζίνα:Σουτζουκάκια Μοσχάρι κοκκινιστό Κόκορας με παπαρδέλες Αρνί φούρνου Αρνάκι φρικασέ. Πάστα (σπαγγέτι, πένες): Κήπου Μεσογειακή Σπαγγέτι di Parma Πέννες με καπνιστό σολομό, βότκα & μπρικ Γαριδομακαρονάδα, Ριζότο λαχανικών-ταρτούφο με λάδι τρούφας -Ριζότο γαρίδας. Της Ώρας : Χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα μουστάρδας, Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού & μυρωδικά, Μπιφτέκι "Κήπος" με μελιτζάνα & μετσοβόνε, Φιλέτο χοιρινό, Μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος με σάλτσα πιπεράτη, Φιλέτο μοσχαρίσιο. Κυρίως Πιάτα: Φιλέτο χοιρινό Τοσκάνης με πέννες, Φιλέτο χοιρινό με σάλτσα μήλου,Φιλέτο χοιρινό γεμιστό, Φιλέτο μοσχαρίσιο γλυκόξινο, Παέγια, Φιλέτο μόσχου. Θαλασσινά: Γαρίδες ψητές-Σουβλάκι γαρίδες με μπέϊκον, Σουβλάκι ξιφία-Καλαμάρι γεμιστό, Σουβλάκι ξιφίας, γαρίδες, Τσιπούρες (μερίδα), Λιθρίνια (κιλό), Τσιπούρες (κιλό), Σαργοί (κιλό), Φαγκρί (κιλό). Επιδόρπια - Καφέδες, Αναψυκτικά, Μπύρες, Κρασί - Ούζο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ελληνικη Κουζινα, Θαλασσινα, Ψητα Της Ωρας, Μαγειρευτα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: