, 2821028472
Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι, Εργαστήρια Επιστημονικών Ερευνών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΑΡ. ΜΠΑΤΑΚΗΣ, Γυναικολόγος Χειρουργός , Τηλ: 2821056790  Fax: 2821052577  Κιν: 6944657208
Περιγραφή Επιχείρησης
Δημιουργός και τ. Υπεύθυνος Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού Ν.Γ.Ν. Χανίων. Εξειδικευμένος στην Εμβρυϊκή Ιατρική και στον Προγεννητικό έλεγχο στο POLICLINICO της Ρώμης και στο μαιευτήριο Port - Royal του νοσοκομείου Cochen στο Παρίσι. Ελεύθερος επαγγελματίας από το 1994. Μέλος του Δ.Σ. Επιστημονικών Εταιρειών. Με σειρά δημοσιευμένων εργασιών σε επιστημονικά ελληνικά περιοδικά και με σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων επιστημονικών εργασιών σε μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών συνεδρίων. Κύριος εισηγητής σε σεμινάρια που οργανώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας υπάρχει όλη η σύγχρονη βιοϊατρική τεχνολογία που μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία των προβλημάτων του γεννητικού συστήματος της γυναικείας γονιμότητας, της εγκυμοσύνης, του εμβρύου και του τοκετού. Στόχος μας η διατήρηση υγιούς λειτουργίας του γεννητικού συστήματος της γυναίκας σε όλες τις περιόδους της ζωής της, εφηβεία - αναπαραγωγική ηλικία - εμμηνόπαυση. Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση (διάγνωση - θεραπεία) σε θέματα γονιμότητας. Βοήθεια για την επιτυχία μιας όσο το δυνατόν πιο γρήγορης εγκυμοσύνης. Ολοκληρωμένη απάντηση στα αγωνιώδη ερωτήματα των μελλοντικών γονέων: είναι το παιδί μας γερό; είναι αρτιμελές; μεγαλώνει κανονικά; μέσα από τη σύγχρονη και συνεχώς προσαρμοζόμενη βιοϊατρική τεχνολογία που διαθέτουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρ. Ένωσης. Μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής για προετοιμασία του φυσιολογικού τοκετού. Συμβουλευτική διατροφολογία και ψυχολογία. Γονιμοποίηση: αιτίες υπογονιμότητας, θεραπεία, διερεύνηση της υπογονιμότητας του άνδρα, προγεννητικού ελέγχου - εμβρυομητρική ιατρική, αμνιοπαρακέντηση, βιοψία τροφοβλάστης, λήψη εμβρυϊκού αίματος, εμβρυομητρική ιατρική.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μοριακη Γενετικη, Προγεννητικος Ελεγχος, Εμβρυακη Ιατρικη, Αναπαραγωγη, Αναλυσεις Dna, Υπερηχογραφικος Ελεγχος Β Επιπεδου, Αυχενικη Διαφανεια, Doppler Εμβρυου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: