Κατηγορίες
Αλουμίνια, Κουφώματα, Μεταλλικές Κατασκευές, Πόρτες Ειδικές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΑΣ  
Αλουμινοκατασκευές
Γκαραζόπορτες
Θωρακισμένες Πόρτες
Κουφώματα Αλουμινίου
Πόρτες Ασφαλείας
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία αλουμινοκατασκευών Αφοί Κοτσαρίδα εδρεύει στο Περιστέρι. Με τη 40ετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και των σιδηροκατασκευών είναι σε θέση να σας προτείνει ιδέες και λύσεις για την άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου σας σε συνδυασμό πάντα με το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
Ως αντιπρόσωπος της εταιρείας EUROPA λειτουργούμε με πιστοποίηση CE κουφωμάτων EUROPA, ενώ επιπλέον συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες Somfy, Aluminco, Giesse και Cisa. Με την πολυετή παρουσία μας στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το πλήρως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας λόγω της συνεχής τεχνικής εκπαίδευσης, εγγυάται την τοποθέτηση των κατασκευών μας χωρίς μερεμέτια με συνέπεια και αξιοπιστία.
Προβλέπουμε πάντα τις ανάγκες των πελατών μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εφαρμόζουμε νέες ιδέες παρακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές τάσεις στο χώρο του αλουμινίου που αποσκοπούν στη συνεχή βελτίωσή μας.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κατασκευές αλουμινίου
  • Ενεργειακά κουφώματα
  • Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
  • Σήτες
  • Ρολά
  • Κάγκελα
  • Σιδηροκατασκευές

Στοιχεία Αναζήτησης: Θερμομονωτικα Κουφωματα, Triplex, Πτυσσομενες Σιδεριες, Θωρακισμενες Πορτες, Τοξωτα Παραθυρα, Σκιαστρα, Ενεργειακοι Υαλοπινακες, Γκαραζοπορτες, Διαχωριστικα, Αντικατασταση Κουφωματων, Ειδικες Κατασκευες, Europa, Giesse, At Αλουμινια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: