Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Σπούδασε Οδοντιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1982. Μετά την αποφοίτησή της εργάσθηκε στο ιδιωτικό ιατρείο της καθηγήτριας της ορθοδοντικής κας Μερόπης Σπυροπούλου, η οποία και την επέλεξε μεταξύ των φοιτητών της.
Το 1983 έφυγε για τις ΗΠΑ όπου έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου Columbia στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε και απέκτησε την ειδικότητα της ορθοδοντικής. Καθηγητές της υπήρξαν, μεταξύ άλλων, οι Dr. Thomas Cangialosi, Dr. Henry Nahoum και Dr. Malcolm Meistrell. Συγχρόνως εργάσθηκε στο διάσημο ορθοδοντικό ιατρείο του καθηγητού της Dr. Henry Nahoum στο Μανχάταν.
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα το 1986 εγκαινίασε ιδιωτικό ορθοδοντικό ιατρείο στην γενέτειρά της (το δεύτερο που άνοιξε στην πόλη του Πειραιά), όπου άσκησε και ασκεί μέχρι σήμερα αποκλειστικά την ορθοδοντική. Μέσα στα τριάντα και πλέον χρόνια της άσκησης της ορθοδοντικής έχει θεραπεύσει χιλιάδες παιδιά και ενήλικες και έχει συσσωρεύσει μια τεράστια πείρα πάνω σε όλες τις περιπτώσεις ορθοδοντικών ανωμαλιών.
Είναι μέλος της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (American Association of Orthodontics), της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και έρευνας (ΕΟΓΜΕ) και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι αποκλειστικά ορθοδοντικές σε παιδιά και ενήλικες. Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν Αξιολογούμε την περίπτωση και το είδος της ανωμαλίας και προτείνουμε την ιδανική λύση και την ιδανική τεχνική για τη θεραπεία. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι:

  • Ακίνητα ορθοδοντικά μηχανήματα, δηλαδή κολλημένα σιδεράκια μεταλλικά ή λευκά
  • Διαφανείς ορθοδοντικούς διορθωτικούς νάρθηκες
  • Κινητά ορθοδοντικά μηχανήματα τύπου Hawley αλλά και λειτουργικά μηχανήματα

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικη Σε Ενηλικες Και Παιδια, Ακινητοι Και Κινητοι Μηχανισμοι, Διαφανα Σιδερακια, Δωρεαν Η Πρωτη Επισκεψη, Διαφανεις Ναρθηκες, Διαφανης Ναρθηκας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Αττικής
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 14:00 έως 19:00 κατόπιν ραντεβού
Παρασκευή από 14:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: