Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Με Φορτοταξί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   Κιν: 6974955111
Περιγραφή Επιχείρησης
Στη μεταφορική Ηρακλής, γνωρίζουμε με πόση φροντίδα πρέπει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και έχουμε την εξειδίκευση ώστε να μας εμπιστευτείτε.
Η εταιρεία Ηρακλής είναι από τις πιο διαφοροποιημένες μεταφορικές εταιρίες στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας οικιακούς και επιχειρησιακούς πελάτες.
Η εμπειρία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη της ποιότητας στην υπηρεσία της μετακόμισης, προσφέροντας την πλήρη κάλυψη των πελατειακών αναγκών.
Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι να ικανοποιούμε τα αιτήματά σας στο χρόνο παράδοσης που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για μετακόμιση των πραγμάτων σας, για μετακίνηση υλικού της εταιρείας σας είτε για την εξυπηρέτηση "παράδοση στο σπίτι" της επιχείρησης και του ιδιώτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εξολοκλήρου μετακόμιση: Οι μεταφορείς είναι εξειδικευμένοι να πακετάρουν όλα τα υπάρχοντα του σπιτιού σας ή του γραφείου σας.
  • Μερική μετακόμιση: Οι μεταφορείς πακετάρουν ένα αντικείμενο, χώρο ή δωμάτιο.
  • Ξεπακετάρισμα: Οι μεταφορείς ξεπακετάρουν, τοποθετούν αντικείμενα με την καθοδήγησή σας.
  • Φόρτωμα: Οι μεταφορείς φορτώνουν τα υπάρχοντά σας σε ένα φορτηγό. Αυτή η επιλογή απευθύνεται σε όσους μεταφέρονται σε μακρινές αποστάσεις αλλά προτιμούν να οδηγήσουν οι ίδιοι.
  • Ξεφόρτωμα: Οι μεταφορείς ξεφορτώνουν τα αυτοκίνητα - φορτηγά και τοποθετούν τα αντικείμενα με την καθοδήγησή σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανυψωτικη Μετακομιση, Φθηνες Μετακομισεις, Οικονομικες Μετακομισεις, Συσκευασιες, Αποσυνδεση Επιπλων, Αποσυνδεση Ηλεκτρικων Συσκευων, Μετακομισεις Με Ανυψωτικο, Αμπαλαζ, Φοιτητικες Μετακομισεις, Μετακομισεις Δημοσιων Υπηρεσιων, Μετακομισεις Εντος Εκτος Πολης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: