Κατηγορίες
Λογιστικά Γραφεία - Λογιστές, Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Μελέτη - Εγκατάσταση), Κατασκευή Ιστοσελίδων (websites)
Περιγραφή Επιχείρησης
Με γνώμονα πάντα τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων, παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά την τήρηση λογιστηρίου, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης συνεργασίες, η QUANTUM BUSINESS & IT SOLUTIONS προσφέρει δωρεάν σε όλους τους πελάτες συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους εργατολόγους προκειμένου να εξασφαλίσει την ορθή τήρηση της μισθοδοσίας και κυρίως των εργατικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης.
Η εταιρεία μας, λειτουργώντας ως ένας κόμβος υπηρεσιών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διαθέτει και ειδικευμένο τμήμα για την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops καθώς και την τεχνική υποστήριξη Η/Υ και δικτύων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τήρηση λογιστηρίου
Φοροτεχνικά
Τεχνική υποστήριξη
Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Επαγγελματική εκπαίδευση
Κατασκευή ιστοσελίδων
Marketing
Δίκτυα δεδομένων
Στόχος μας να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους, προάγοντας την καινοτομία και συμβάλλοντας στην εξωστρέφειά τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Λογιστικα Βιβλια, Μηχανοργανωση Επιχειρησεων, Εναρξη Επιχειρησεων, Φοροτεχνικα, Φοροτεχνικες Υπηρεσιες, Κατασκευη Ιστοσελιδων, Δικτυο Υπολογιστων, Τεχνικη Υποστηριξη, Τηρηση Βιβλιων, Συμβουλοι Επιχειρησεων, Πληροφορικη, Λογιστικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
 
Μοιράσου το: