Κατηγορίες
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Εκπαίδευση:
1981: Αποφοίτηση από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδος («Άριστα»).
1981 - 1987: Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών («Λίαν καλώς»). Όλα τα χρόνια σπουδών υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Λάτση.
1988 - 1989: Υπηρέτησε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.
1989 - 1990: Αγροτικό ιατρείο στην Ελεούσα Ιωαννίνων.
1990 - 1993: Εξειδίκευση στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο ΠΑ.Γ.Ν.Ι
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η κυρία ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΝΤΕΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ είναι εξειδικευμένη Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος και από το 1993 διατηρεί το δερματολογικό ιατρείο στο κέντρο των Ιωαννίνων. Από το 2000 προσφέρει, με εξειδικευμένα laser Candela (Boston USA) Alexandrite (755nm) και ND YAG (1064), υπηρεσίες για:

  • Αποτρίχωση
  • Ευρυαγγείες
  • Ανάπλαση προσώπου

Όλες οι υπηρεσίες εκτελούνται από την ίδια τη γιατρό, η οποία, βεβαίως, είναι προσωπικά στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες. Η πρωταρχική της μέριμνα είναι η παροχή σύγχρονων, επιστημονικά τεκμηριωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, καθώς και εφαρμογών laser. Ο στόχος του διαδικτυακού της τόπου είναι καθαρά ενημερωτικός και όχι διαφημιστικός, αφού παρουσιάζονται τόσο οι θεραπείες στα διάφορα δερματολογικά προβλήματα, όσο και οι θεραπείες στα διάφορα αισθητικής φύσεως προβλήματα. Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα laser, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση στις θεραπείες που θα επιλέξετε.


Στοιχεία Αναζήτησης: Laser Αποτριχωσης, Laser Ευρυαγγειων, Laser Αναπλασης Προσωπου, Δερματολογικες Θεραπειες, Αφροδισιολογικες Θεραπειες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ιωάννινα (Κέντρο), Άρτα (Κέντρο), Άρτα, Ηγουμενίτσα (Κέντρο), Ηγουμενίτσα, Σιταράς Γρεβενών, Καναλλάκι Πρέβεζας, Μέτσοβο Ιωαννίνων
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Πέμπτη από 09:00 έως 13:30 & από 17:30 έως 20:30
Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από 09:00 έως 13:30
 
Μοιράσου το: