, 2310384032, 2310384067
Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Φανοποιία & Βαφές
e-shop
Συνεργεία Mercedes Benz
Περιγραφή Επιχείρησης
Κάνοντας επάγγελμα την αγάπη μας για το αυτοκίνητο, εδώ και τριάντα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης του αυτοκινήτου.
Απο το 1979 λειτουργούμε ως επισκευαστές της Mercedes-Benz όπου τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε πλέον και εξουσιοδοτημένοι.
Βρισκόμαστε δίπλα σας έτοιμοι να φροντίσουμε και να διατηρήσουμε καινούργια την αγαπημένη σας Mercedes-Benz. Στόχος μας είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, που επιτυγχάνεται και γρήγορα αλλά και ποιοτικά.
Επειδή η άφιξη είναι το ωραιότερο κομμάτι κάθε ταξιδιού, εμείς σας την εγγυόμαστε: Mobilo.
Αυτή η εγγύηση κινητικότητας περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο εγγύησης κάθε αυτοκινήτου Mercedes-Benz στις χώρες ισχύος του προγράμματος Mobilo, χωρίς επιπλέον χρέωση για τα πρώτα τέσσερα χρόνια (για ταξινομήσεις από 1ης Απριλίου 2008.
Εξαίρεση: το MobiloLife εξακολουθεί να ισχύει για οχήματα που πωλούνται στη Γερμανία). Μετά από το διάστημα αυτό, κάθε φορά που κάνετε σέρβις στο όχημά σας, ανανεώνεται το μέρος της εγγύησης που καλύπτει τη διασφάλιση κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης, μέχρι και 30 χρόνια*.
Με το Mobilo υποσχόμαστε να είστε διαρκώς σε κίνηση.
Σε περίπτωση βλάβης: Το πακέτο Mobilo διασφαλίζει τη διατήρηση της κινητικότητάς σας και προσφέρει άμεση βοήθεια αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.
Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού: Το πακέτο εγγύησης Mobilo παρέχει ακόμη βοήθεια και όταν κάποιος ξαφνικός και άμεσος εξωτερικός παράγοντας προκαλέσει στο όχημά σας τέτοια ζημιά, ώστε να το ακινητοποιήσει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Κ.Δ. Παπαδόπουλος Α.Ε., έχει κατοχυρωθεί στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 30 χρόνια, χάρης την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη που τη διακρίνει με τους πελάτες της. Σκοπός της είναι η άμεση, γρήγορη αλλά ταυτόχρονα ποιοτική εξυπηρέτησή σας και το επιτυγχάνει διαθέτωντας μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα γερμανικών προδιαγραφών, που σας παρέχει την πλήρη τεχνική υποστήριξη σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz. Το συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον πλήρως ενημερωμένο εξοπλισμό μας, έχει τη μέγιστη τεχνογνωσία που χρειάζεται για να έχετε το αυτοκίνητό σας πίσω στο δρόμο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Υπηρεσίες Service:
24h Service
Διάγνωση
Έλεγχος & Συντήρηση
Ευθυγράμμιση
Ζυγοστάθμιση
Τοποθέτηση Ελαστικών


Εξοπλισμός Service:
EPC
WIS
ASRA
XENTRY TIPS
Star Diagnosis System


Αν αντιμετωπίσετε τεχνική βλάβη ή προβλήματα εκκίνησης καθ’ οδόν, η υπηρεσία Service24h της Mercedes-Benz είναι εκεί να σας βοηθήσει. Η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας +306942222482 (Mercedes Benz Hellas+30211211556) αν καλείτε από Ελλάδα) ή 00800 1 777 7777* (αν καλείτε από την υπόλοιπη Ευρώπη) θα απαντήσει στην κλήση και θα φροντίσει για ταχύτατη παροχή βοήθειας. Η Υπηρεσία Service24h είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
Υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε:
Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
Συμβουλές και διάγνωση
Οργάνωση βοήθειας
Έλεγχος και συντονισμός
Εκπαιδευμένοι και έμπειροι ειδικοί συνεργάτες


Στοιχεία Αναζήτησης: Εξουσιοδοτημενο Service Mercedes Benz, Εξουσιοδοτημενος Επισκευαστης Mercedes Benz, Ελεγχος Κλιματισμου, Τεχνικος Ελεγχος Οχηματων, Οχημα Εξυπηρετησης, Επαναπρογραμματισμος Εγκεφαλου Αυτοκινητου, Αναβαθμιση Εγκεφαλου Αυτοκινητου, Σερβις Αυτοκινητου Mercedes Benz, Ανταλλακτικα Αυτοκινητου Mercedes, Γνησια Ανταλλακτικα Αυτοκινητου, Εκπροσωπος Brabus, Συνεργαζομενο Συνεργειο Με Ασφαλιστικες, Εξειδικευμενο Προσωπικο Συνεργειου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 17:00
Σάββατο από 08:30 έως 14:00
 
Μοιράσου το: