Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Αθλητίατροι
Τραυματιολόγοι
Χειρουργοί Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Απόστολος Τζουτζόπουλος τελείωσε την Ιατρική Σχολή Παν/μίου Πατρών και έκανε την ειδικότητά του στο Νοσ/μείο ΚΑΤ.
Στα πλαίσια της ειδικότητας αντιμετώπισε πληθώρα τραυμάτων και καταγμάτων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και ακολούθησε περαιτέρω επιμέρους εξειδίκευση στην κλινική μικροχειρουργικής-χειρουργικής άνω άκρου και στην κλινική σπονδυλικής στήλης. Εργάσθηκε στην Παιδορθοπαιδική του Νοσ Παίδων Πεντέλης για ένα χρόνο και παρακολούθησε το ιατρείο οστεοπόρωσης και μεταβολικών νοσημάτων των οστών στο Νοσ Αττικόν.
Μετά την απόκτηση της ειδικότητας της χειρουργικής ορθοπαιδικής και τραυματιολογίας εργάσθηκε ως έμμισθος επιμελητής στο Θεραπευτήριο Metropolitan για 3,5 έτη υπό τη διεύθυνση του καθηγητού Ορθοπαιδικής κου Σάπκα.
Από το 2006 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κόρινθο και πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις στη Βιοκλινική Αθηνών, στο Metropolitan και συνεργάζεται σε χειρουργικά περιστατικά στα θεραπευτήρια ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ.

  • Οστεοπόρωση και μεταβολικά νοσήματα των οστών
  • Τραυματολογία
  • Παθήσεις άνω άκρου
  • Αθλητικές κακώσεις, αρθροσκοπήσεις
  • Επανορθωτική χειρουργική ισχίου -γόνατος, αρθροπλαστικές
  • Παιδοορθοπαιδική
  • Παθήσεις σπονδυλικής στήλης
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στον χώρο του ιατρείου λειτουργεί σύγχρονος πελματογράφος SCHEIN με δυνατότητα στατικού και δυναμικού πελματογραφήματος Επίσης λειτουργεί μηχάνημα υπερήχων PHILIPS HD3 για την καλύτερη μελέτη παθήσεων του μυοσκελετικού και την κατευθυνόμενη έγχυση φαρμάκων σε τένοντες και αρθρώσεις. Πρόσφατα παρέχεται και η δυνατότητα βιολογικής θεραπείας χρόνιων τενοντοπαθειών ώμου, γόνατος, αγκώνος. πέλματος και αχιλλείου καθώς και σοβαρών μυϊκών θλάσεων σε αθλητές με την τεχνική του πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος.(GLOP RPP, GLOFFIN).
Σε αθλητικές κακώσεις όπως διαστρέμματα και μυικές θλάσεις εφαρμόζεται η μέθοδος του ενέσιμου κολλαγόνου (collagen MD-GUNA). Η μέθοδος χρησιμοποιείται και για την αντιμετώπιση τενοντοπαθειών οξέων αλλά και χρόνιων. Σε βλάβες αρθρικού χόνδρου και σε επιλεγμένα περιστατικά αρθροπαθειών γόνατος και ισχίου που δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση εφαρμόζεται στο ιατρείο η μέθοδος της έγχυσης καλλιέργειας αυτόλογων ενεργοποιημένων βλαστοκυττάρων που συλλέγονται από το κοιλιακό λίπος (Cartil-S, Theracell).

Στοιχεία Αναζήτησης: Οσφυαλγια, Οστεοπορωση, Αρθροπλαστικη Αρθριτιδα, Αθλητικες Κακωσεις Αθλητικη Κακωση, Καταγμα Καταγματα, Παιδοορθοπαιδικη Παιδοορθοπαιδικος Παιδοορθοπαιδικοι, Τραυματιολογια Τραυματιολογος Τραυματιολογοι, Αρθροσκοπηση Αρθροσκοπησεις, Επανορθωτικη Χειρουργικη, Παθηση Παθησεις Σπονδυλικης Στηλης Σπονδυλικη Στηλη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: