,
Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί, Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ, Ειδικός Ορθοδοντικός   Email: drmmaroulakos@naturalsmiles.gr
Αισθητική Οδοντιατρική
Εμφυτευματολόγοι
Λεύκανση Δοντιών
Παιδοδοντίατροι
Προσθετολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο πρωταρχικός στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικής με φροντίδα και αγάπη. Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με βάση το οδοντιατρικό του πρόβλημα. Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των οδοντοσκελετικών προβλημάτων και σε όλες τις ηλικίες τα οποία αντιμετωπίζονται από οδοντιάτρους εξειδικευμένους στις ΗΠΑ στον αντίστοιχο τομέα. Πέραν των συμβατικών περιστατικών, αναλαμβάνουμε σύνθετα περιστατικά που χρήζουν θεραπείας με τη συνεργασία διαφόρων ειδικοτήτων (περιοπροσθετικά, οδοντικά τραύματα, κρανιοπροσωπικά και ορθογναθικά περιστατικα κ.α.) καθώς και ειδικούς ασθενείς ή πράξεις που χρήζουν γενικής αναισθησίας. Φροντίδα μας η οδοντιατρική θεραπεία να γίνει μια ευχάριστη διαδικασία, στοχεύοντας στο τέλειο θεραπευτικό αποτέλεσμα και την διατήρησή του, μέσω κλασικών και σύγχρονων μεθόδων και μέσων και με τη χρήση ποιοτικών υλικών αμερικανικής κατασκευής. Η φιλοσοφία μας είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Σκοπός μας η δημιουργία αρμονικών προσώπων και όμορφων χαμόγελων με πρότυπο τη φύση!!!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο Ειδικός Ορθοδοντικός Μιχάλης Μαρουλάκος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Case Western Reserve University, USA. Αναλαμβάνει ορθοδοντική θεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με λειτουργικά μηχανήματα, σιδεράκια (μεταλλικά ή κεραμικά), διαφανείς νάρθηκες-Invisalign, μικροεμφυτεύματα, και ασθενείς με σχιστίες/κρανιοπροσωπικά προβήματα.
Ο Οδοντίατρος Γιώργος Μαρουλάκος είναι εξειδικευμένος Προσθετολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Baylor College of Dentistry, USA. Αναλαμβάνει απλά και σύνθετα οδοντιατρικά/προσθετικά περιστατικά με εμφράξεις, θήκες, γέφυρες, εμφυτεύματα, All-on-4, teeth in a Day, ψηφιακή οδοντιατρική, υπολογιστικά καθοδηγούμενη χειρουργική, οδοντοστοιχείες, νάρθηκες βρυγμού, λεύκανση, όψεις πορσελάνης και σχεδιασμός χαμόγελου.
Η Παιδοδοντίατρος Ματίνα Αγγελοπούλου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και του A.T.Still University, USA. Αναλαμβάνει όλο το φάσμα των προληπτικών και θεραπευτικών οδοντιατρικών αναγκών σε παιδιά και εφήβους, όπως καθαρισμός, φθορίωση, sealants, εμφράξεις, θήκες, απονευρώσεις-πολφοτομές, εξαγωγές, αντιμετώπιση οδοντικού τραύματος, οδοντιατρική ελάχιστης παρέμβασης και θεραπείες υπό γενική αναισθησία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αορατα Σιδερακια, Διαφανεις Ναρθηκες Invisalign, Γλωσσικη Ορθοδοντικη, Ορθοδοντικη Ενηλικων, Σφραγισμα, Καθαρισμος Φθοριωση, Εμφυτευματα, Θηκη, Γεφυρα, Οψεις, Λευκανση, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Sealants, Απονευρωση, Εξαγωγη Οδοντοστοιχεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από 15:00 έως 21:00
Τρίτη και Πέμπτη από 10:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: