Κατηγορίες
Αντιπροσωπείες & Εισαγωγές Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1997.
Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Πάτρα επί της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών. Την ίδια χρονιά αρχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και δημιουργεί κοινή έκθεση αυτοκινήτων Audi – Volkswagen και ανταλλακτικών ως αποκλειστικός συνεργάτης Κοσμοκάρ Α.Ε. για το νομό Αχαΐας.
Παράλληλα, το καλοκαίρι του ίδιου έτους (1997) ιδρύεται και το συνεργείο με δυναμικότητα πέντε αναβατορίων ενώ το Δεκέμβριο η εταιρεία χωρίζει τις εκθέσεις της σε Audi και Volkswagen.
Το 1999 αποκτάται οικόπεδο 1.000 τ.μ. επί της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών και το 2006 ξεκινάει η ανέγερση ιδιόκτητου κτιρίου εγκαταστάσεων. Τον Ιανουάριο του 2007 μεταφέρονται σε αυτό η έκθεση της Volkswagen και το συνεργείο.
Το κτήριο απαρτίζεται από δύο ορόφους των 400 τ.μ. για γραφεία και έκθεση. Ένα ισόγειο 750 τ.μ. στο οποίο λειτουργεί το συνεργείο και από τρία ξεχωριστά επίπεδα υπογείων των 950 τ.μ. που φιλοξενούν τα καινούρια οχήματα προς παράδοση, τα οχήματα από επισκευή προς παράδοση και αποθήκες.
Τον Ιούνιο του 2007 σε παρακείμενο κτήριο του ιδίου οικοπέδου ξεκινά τη λειτουργία της και η έκθεση της Audi και παράλληλα ολοκληρώνεται το τμήμα πωλήσεων με ξεχωριστά τμήματα μεταχειρισμένων οχημάτων και επαγγελματικών οχημάτων.
Τον Ιανουάριο του 2008 ολοκληρώνεται και λειτουργεί η κάθετη μονάδα του εξουσιοδοτημένου φανοποιείου της Εταιρείας.
Η δραστηριότητά της από το καλοκαίρι του 2008 έχει επεκταθεί και στο νομό Ηλείας με τη δημιουργία μονάδας πωλήσεων – συνεργείου αυτοκινήτων Volkswagen.
Το 2015 εντάσσεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών RENAULT – DACIA για το νομό Αχαΐας κάθετης μονάδας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα του δικτύου Audi – Volkswagen στο νομό Αχαΐας και απασχολεί σήμερα προσωπικό 23 ατόμων. Συνοπτικά, οι τομείς που δραστηριοποιείται είναι:

  • Πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων (Audi, Volkswagen, Renault, Dacia)
  • Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
  • Φανοποιείο – συνεργείο
  • Ανταλλακτικά
Η ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι σημαντικό μέλος του δικτύου KOSMOCAR με οργάνωση και συστηματοποιημένες διαδικασίες, σύστημα ISO συνεχείς τεχνικές ενημερώσεις και σεμινάρια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αντιπροσωπεια Vw, Αντιπροσωπεια Audi, Αντιπροσωπεια Scoda, Dacia Αντιπροσωπεια, Επισημο Συνεργειο Vw, Επισημο Συνεργειο Audi, Επισημο Συνεργειο Skoda, Renault Αντιπροσωπεια, Ανταλλακτικα Volkswagen, Ανταλλακτικα Audi, Ανταλλακτικα Skoda, Ανταλλακτικα Dacia, Ανταλλακτικα Renault, Επισημο Συνεργειο Renault, Επισημο Συνεργειο Dacia
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δυτική Ελλάδα
Φωτογραφίες