Κατηγορίες
Μεταφράσεις, Διερμηνείς
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Μεταφραστικό Κέντρο ''AD VERBUM'' έχει ιδρυθεί από την Παρασκευή Παπαδοπούλου, κάτοχο του Μεταφραστικού Διπλώματος της Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Cambridge, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών (ΠΕΜ), μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταφραστών (F.I.T.).
Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης, διερμηνείας, απομαγνητοφώνησης και οργάνωσης συνεδρίων.
Ως μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών - Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταφραστών έχουμε τη δυνατότητα επικύρωσης όλων των επίσημων εγγράφων, ενώ παράλληλα είμαστε σε θέση να παρέχουμε όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες σε κάθε σημείο της Ελλάδας, όπως επίσης και στο εξωτερικό, με τη συμβολή του άριστου δικτύου συνεργατών μας ανά τον κόσμο.
Ένα πεδίο στο οποίο δραστηριοποιούμαστε επίσης ενεργά είναι και η μετάφραση λογοτεχνικών, επιστημονικών βιβλίων με μακρά και άριστη συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους και ιδιώτες συγγραφείς, πολλά εκ των οποίων έχουν ήδη εκδοθεί. Επίσης, τηρούμε μακρά συνεργασία με δημοτικούς και δημόσιους φορείς στο πεδίο της παροχής υπηρεσιών απομαγνητοφώνησης των συμβουλίων τους και την έκδοσή τους σε πρακτικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με τη συμβολή των 5 in-house άριστα καταρτισμένων μεταφραστών και του δικτύου των 196 εξωτερικών συνεργατών, εμπειρότατων, εξειδικευμένων μεταφραστών και διερμηνέων, κατόχων Τίτλων σπουδών και μεταπτυχιακών Διπλωμάτων 32 Ευρωπαϊκών και Ασιατικών γλωσσών από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού είμαστε σε θέση να παρέχουμε απόλυτα αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης, διερμηνείας, απομαγνητοφώνησης και οργάνωσης συνεδρίων. Με την πολυετή εμπειρία μας έχουμε τη δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε και σε πολύ εξειδικευμένους θεματικούς τομείς εργασίας κάνοντας χρήση των πληρέστερων βιβλιοθηκών ειδικής ορολογίας και πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, ώστε να προσφέρουμε άμεσα, αξιόπιστα και με απόλυτη εχεμύθεια, εγκυρότητα και ακρίβεια τις υπηρεσίες μας. Συνδυάζοντας όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες, έχουμε τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων, όπου αναλαμβάνουμε τις υπηρεσίες διερμηνείας, ταυτόχρονης ή διαδοχικής, απομαγνητοφώνησης των εργασιών του εκάστοτε συνεδρίου, έκδοσής τους σε πρακτικά και μετάφρασής τους σε όποια γλώσσα ζητηθεί.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γλωσσες, Μεταφρασεις, Απομαγνητοφωνησεις, Translation, Υποτιτλισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: