Κατηγορίες
Ογκολόγοι - Ακτινοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Στρατιωτικός Ιατρός, Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης. Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιστημονικός υπεύθυνος της εξειδικευμένης ομάδας Oncology Plus. Υπεύθυνος συνεργάτης ιατρός της Μονάδας Χημειοθεραπειών του 3ου ορόφου της κλινικής EUROMEDICA - ΓΕΝΙΚΗ Θεσσαλονίκης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ιατρείο: Εγνατία 54, 54624 Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310253193, Fax: 2310253191
Κλινική: Μαρίας Κάλας 11 και Γραβιάς 2, Θεσσαλονίκη. Τηλ/Fax.: 231089527
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κέντρο μας αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και την εμπειρία μας.
Ωστόσο δεν ξεχνάμε ότι πίσω από τη νόσο υπάρχει ο ασθενής και η οικογένειά του, που επιθυμούν και χρειάζονται περισσότερα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που δημιουργεί η νόσος και η θεραπεία της. Η εξειδικευμένη ομάδα του Oncology Plus τους ενημερώνει, τους κατευθύνει και τους υποστηρίζει λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες.
Συνδυάζοντας τις αρτιότερες ιατρικές παρεμβάσεις με τεκμηριωμένες εναλλακτικές - συμπληρωματικές τεχνικές και ψυχολογική στήριξη, αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα της νόσου και τις παρενέργειες από τις θεραπείες, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των ασθενών.
Στον 3ο όροφο της κλινικής EUROMEDICA - ΓΕΝΙΚΗ λειτουργεί πλήρως οργανωμένη Μονάδα Χημειοθεραπειών, που στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Διαθέτει ειδικό χώρο παρασκευής των κυτταροστατικών φαρμάκων, στον οποίο τηρούνται απόλυτα οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες διαγνωστικές προσεγγίσεις και όλες οι ειδικές θεραπείες (χημειοθεραπείες, ανοσοθεραπείες κ.λπ.). Έχει τη δυνατότητα υποστήριξης των ασθενών σε όλα τα στάδια της νόσου τους. Συνεργάζεται με ογκολογικές ερευνητικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, τόσο για την εφαρμογή πρωτοποριακών κλινικών πρωτοκόλλων, όσο και για τη διενέργεια ερευνητικών μελετών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Χημειοθεραπεια, Ογκολογος, Ογκολογοι, Νεοπλασμα, Ανοσοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:30 έως 21:30.
 
Μοιράσου το: