Κατηγορίες
Τζάμια & Κρύσταλλα, Καθρέπτες
Περιγραφή Επιχείρησης
Αποθήκη: Πέραν 6, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102772312

Η εταιρεία Κορωνίδης Κρύσταλλα είναι η εξέλιξη της Α & Μ Κορωνίδης. Δημιουργήθηκε το 1979 από τους Αλέξη και Μιχάλη Κορωνίδη με αντικείμενο την πώληση και την τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεπτών. Μετά από 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γυαλιού και με συνεχή κατάρτιση σε νέες εφαρμογές είμαστε εδώ για να δώσουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις για τους χώρους σας. Το μεράκι και η συνέπειά μας μαζί με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών μας, συνθέτουν την αξιοπιστία μας στον χώρο του γυαλιού. Μερικά από τα είδη που ειδικευόμαστε αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών, κρύσταλλα διπλά - ενεργειακά - ειδικές γυάλινες κατασκευές, βιτρίνες καταστημάτων, φυσαρμόνικες γυάλινες πόρτες, γυάλινα στέγαστρα, επενδύσεις κουζίνας, γυάλινα μπαλκόνια, γυάλινες σκάλες, καμπίνες ντουζ, καθρέπτες φιμέ, μπρονζέ, αντικέ, χρωματισμένους υαλοπίνακες Lacobel, κρύσταλλα με ψηφιακές εκτυπώσεις, triplex, σκληρυμένους υαλοπίνακες tempered glass.Η εταιρεία μας παράγει πιστοποιημένους ενεργειακούς υαλοπίνακες με CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ενεργό μέλος της ΠΟΕΒΥ. Με την παράδοση της παραγγελίας παραλαμβάνει ο πελάτης πιστοποιητικά απόδοσης των υαλοπινάκων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη σας γύρω από το γυαλί μέσα από τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε αλλά και τα πιστοποιημένα και επώνυμα υλικά που χρησιμοποιούμε.
Υπηρεσίες και είδη
Κοπή Υαλοπινάκων
Καθρέπτες, Λευκοί, Αντικέ, Φιμέ, Μπρονζέ
Παραγωγή Διπλών Ενεργειακών Υαλοπινάκων Πιστοποιημένοι με CE
Τροχίσματα
Σκληρυμένους Υαλοπίνακες Securit
Triplex
Αλεξίσφαιρα
Κρύσταλλα - Αντιβανδαλιστικά
Γυάλινες Ειδικές Κατασκευές
Βιτρίνες Καταστημάτων
Αντικατάσταση Επισκευή Σπασμένων Τζαμιών
Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες (Φυσαρμόνικα)
Γυάλινες Αυτόματες Πόρτες
Γυάλινες Σκάλες
Γυάλινα Στέγαστρα
Γυάλινα Μπαλκόνια
Καμπίνες Ντουζ-Μπανιέρας
Επενδύσεις Κουζίνας
Χρωματισμένους Υαλοπίνακες
Κρύσταλλα με Ψηφιακές Εκτυπώσεις
Μεσόπορτες με αλουμινένια κάσα
Γυάλινες Πόρτες
Η εταιρεία Μιχάλης Κορωνίδης & Υιός μέσα από την εμπειρία της και την τεχνογνωσία της προσφέρει ιδανικές και συμφέρουσες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς.


Στοιχεία Αναζήτησης: Θερμοηχομονωτικα Τζαμια, Διαχωριστικα, Τζαμι Ντουζιερας, Βιτρινες, Διπλα Τζαμια, Καθρεφτες, Ενεργειακα Τζαμια, Κρυσταλλα Ντουζιερας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δεύτερα Τετάρτη και Σάββατο από 07:30 έως 15:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή από 07:30 έως 15:00 & από 17:30 έως 20:00
 
Μοιράσου το: