Κατηγορίες
Τηλεπικοινωνιακό Υλικό, Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε συστήματα τηλεπικοινωνιών με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη, σε επίπεδο χονδρικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών εγκατάστασης και συντήρησης καθώς και εκπόνηση μελετών για μεγάλα έργα.
Εκπροσωπώντας τις εταιρείες Grandstream, Tadiran και Spectralink μπορούμε να σχεδιάσουμε την πληρέστερη λύση Ενοποιημένων τηλεπικοινωνιών ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων και οργανισμών. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλων των μεγεθών επιχειρήσεις, (SOHO, medium και business).
Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η εγκατάσταση και συντήρηση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων όπως: Τηλεφωνικών Κέντρων Tdm και VoIP, Δομημένης καλωδίωσης, Contact Centers, Ασύρματων τηλεφώνων DECT, Πολυπλεκτών, Μόντεμ, Δικτύων, Συστημάτων ασφαλείας κ.α. Αναλαμβάνουμε επίσης και δημόσιους οργανισμούς παρέχοντας και συμβάσεις συντήρησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τηλεφωνικά Κέντρα TDM και VoIP, Ενοποιημένες επικοινωνίες, Voicemail, Auto Attendant, Δομημένη καλωδίωση, Δικτύωση φωνής και δεδομένων, Contact Centers, Call centers, Ασύρματα τηλέφωνα, DECT, Πολυπλέκτες, Μόντεμ, Εγκατάσταση συστημάτων τηλεπικοινωνιών, Δίκτυα,

Στοιχεία Αναζήτησης: Voip, Ασυρματες Συσκευες, Gateway, Δικτυα, Πολυπλεκτες, Μοντεμ, Τηλεφωνικα Κεντρα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: