Κατηγορίες
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2006 από τους Παύλο Πουλιόπουλο και Γιώργο Μουτεβελή, Διπλωμ. Πολιτικούς Μηχανικούς Α.Π.Θ., είναι μελετητική - κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων, βιοτεχνικών χώρων και εμπορικών αποθηκών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απαρτίζεται από πλήρες δίκτυο συνεργατών Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων και Μηχανολόγων Μηχανικών προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήδη από το στάδιο της έρευνας, της προμελέτης όσο και της έκδοσης αδειών καθώς και της κατασκευής. Η διαρκής έρευνα αγοράς και η παρουσία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας μας έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή ενημέρωση και εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής, από εξειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό.
Διαθέτει πλούσια εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή σε έργα μικρής κλίμακας (μεμονωμένες κατοικίες, μικρές βιοτεχνίες, μικρές επιχειρήσεις, επισκευές - ανακαινίσεις διαμερισμάτων) είτε μεγάλης κλίμακας (ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεταλλικές αποθήκες, διαμορφώσεις - αντιστηρίξεις) στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας αλλά και σε τρόπους δόμησης πέραν του συμβατικού όπως μεταλλικά κτίρια, σύμμικτες κατασκευές, λιθόκτιστα, φέρουσες τοιχοποιίες κι έτσι μπορεί να προσαρμόσει την επιστημονική και τεχνική της γνώση σε κάθε έργο ανεξαρτήτου κλίμακας αν κατά την προμελέτη και την οικονομοτεχνική ανάλυση κριθεί σκόπιμο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η επιστημονική κατάρτιση, η αξιοπιστία και η συνέπεια που δείχνει το γραφείο μας σε κάθε κατασκευή είναι το θεμέλιο της επικείμενης συνεργασίας μας και αυτό που θα δώσει γερές βάσεις στα έργα μας. Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις σας σε μια πρώτη επαφή στην έδρα μας ή οπουδήποτε αλλού ώστε να σας βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο της επιλογής λύσεων και συνεργατών.
Ενδεικτικές υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε είναι οι εξής:

  • Πολεοδομικές Άδειες
  • Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων
  • Τακτοποιήσεις
  • Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων
  • Στατικές Μελέτες Μεταλλικών Κτιρίων
  • Υπηρεσίες Ενεργειακού Επιθεωρητή
  • Εργολαβίες σε πάσης φύσεως τεχνικά έργα
  • Επιστασία (Προκοστολόγηση - Οργάνωση χρονοδιαγράμματος - Αξιολόγηση προσφορών - Καθημερινή επίβλεψη και Παράδοση) σε έργα όπως μεμονωμένες κατοικίες, πολυκατοικίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία κ.λπ.
  • Υποστήριξη προγραμμάτων ΕΣΠΑ (π.χ. Εξοικονομώ κατ΄ οίκον)
  • Αποκαταστάσεις, Αναστηλώσεις παλαιών κτιρίων

Στοιχεία Αναζήτησης: Τακτοποιηση Αυθαιρετων, Νομιμοποιηση Αυθαιρετων, Πιστοποιητικο Ενεργειακης Αποδοσης, Π. Ε. Α., Ενεργειακα Πιστοποιητικα, Κατασκευες Κτηριων, Εξοικονομηση Κατ' Οικον, Κατασκευες Βιομηχανιων, Οικοδομικες Αδειες, Αδειες Λειτουργιας, Αυθαιρετα, Εργολαβιες, Αδειες, Στατικες Μελετες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00