Κατηγορίες
Γερανοί, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ   Κιν: 6979087060
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση λειτουργεί ανελλιπώς από το 1950 με ιδρυτή τον Κων/νο Γεωργίου Σαχινίδη. Σήμερα 62 χρόνια μετά συνεχίζει με ιδιοκτήτες τους αυτοκινητιστές 2ης και 3ης γενιάς της οικογένειας του Βασιλείου Σαχινίδη. Ο Ιωάννης Σαχινίδης είναι ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ADR TRANS Ε.Π.Ε. που ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό ειδικές και επικίνδυνες μεταφορές των κλάσεων A.D.R. και αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά, με καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάτες χωρίς καμία ζημιά και απόλυτη επιτυχία σε όλες τις αποστολές που έχει αναλάβει και εκτελέσει μέχρι σήμερα.
Υποκατάστημα: Γρηγορίου Ε΄ 3, Νίκαια, τηλ.: 210 4930557.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση είναι από τις πιο απλές μεταφορές (μετακομίσεις, καθαρισμούς τζαμιών κτηρίων, κοπή δένδρων με ειδικό καλάθι, ρυμουλκήσεις αυτοκινήτων, φορτοεκφορτώσεις με περονοφόρα, γερανούς και παπαγαλάκια, ανελκύσεις, καθελκύσεις και μεταφορές σκαφών) έως αποξηλώσεις και μονταρίσματα μηχανημάτων παντός τύπου σε εργοστάσια, λιμάνια, αεροδρόμια, ναυπηγεία, διυλιστήρια, ηλιακά πάρκα και μεταφορές ελικοπτέρων, στρατιωτικού και κάθε άλλου υλικού, επικίνδυνου και μη.
Έχουμε δυνατότητα μεταφορών και φορτοεκφορτώσεων από 1 τόνο έως και 250 τόνους με σταθερούς γερανούς, παπαγαλάκια, τηλεσκοπικούς και κυρίως, πείρα εκτέλεσης οποιασδήποτε μεταφοράς και εργασίας χωρίς χρήση γερανών ή άλλων ανυψωτικών μέσων (μανουβροδουλειά).
Διαθέτουμε χώρο αποθήκευσης υλικών και εμπορευμάτων και δραστηριοποιούμεθα και εκτός Ελλάδος, με δικό μας προσωπικό σε οποιαδήποτε χώρα εντός και εκτός της Ε.Ε.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδικες Μεταφορες, Παπαγαλακια, Καλαθοφορα, Πλατφορμες Εργασιας, Κλαρκ Καθελκυσεις, Ανελκυσεις Σκαφων, Τηλεσκοπικοι Γερανοι, Μεταφορες Επικινδυνων Φορτιων, Μεταφορες Τοποθετησεις Ιατρικων Μηχανηματων, Αποξηλωσεις Εργοστασιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: