Κατηγορίες
Είδη Υγιεινής, Πλακάκια & Μωσαϊκά
Περιγραφή Επιχείρησης
Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων, σας παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα από άποψη αισθητικής και ποιότητας. Προσφέρουμε προσιτές λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Ο ειδικά διαμορφωμένος Εκθεσιακός Χώρος, η Κεντρική Αποθήκη και τα ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν την υψηλού επιπέδου άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Δράμα, επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και εξοπλίστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από μία πελατοκεντρική φιλοσοφία, προσφέροντας ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον με συνέπεια και συνεργασία.

Εξειδίκευση & εξυπηρέτηση
Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες με σκοπό τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας.

Σχεδιαστικό Τμήμα
Το Σχεδιαστικό Τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει τον προσωπικό σας χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιλογές σας, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στο κόστος των υλικών, έτσι ώστε το τελικό έργο να ανταποκρίνεται όχι μόνο στις επιθυμίες σας αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μπαταριες Μπανιου Μπαταριες Κουζινας, Νεροχυτες, Νιπτηρες, Πλακακια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Θάσος
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Σάββατο από 08:00 έως 14:30
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 08:00 έως 14:30 & από 17:30 έως 21:00
 
Μοιράσου το: