Κατηγορίες
Ταϋλανδέζικο - Πολυνησιακό, Εστιατόρια, Κέτερινγκ (Catering)
Delivery
Περιγραφή Επιχείρησης
Το εστιατόριό μας είναι ένα Ταϋλανδέζικο καλωσόρισμα στο κέντρο του Πειραιά, του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Το εστιατόριο Rouan Thai δουλεύει και δημιουργεί από ομάδα δοκιμασμένη και έμπειρη. Με ανόθευτες ιδέες και ανόθευτα Ασιατικά πιάτα. Με ανόθευτη κουζίνα και ανόθευτες γεύσεις. Γι’ αυτό κι έχουμε κερδίσει επάξια τη θέση μας στον Οδηγό Ταϋλάνδης. Ιδιοκτήτρια και μαγείρισσα του εστιατορίου η Ταϋλανδή, που ζει εδώ και είκοσι χρόνια στην Ελλάδα, κα Marina Noi με την κόρη της Nok Jitima, απόφοιτη της Μαγειρικής Σχολής της Ταϋλάνδης. Εδώ και είκοσι χρόνια η κα Marina Noi ζει στην Ελλάδα και προσφέρει, μαζί με την κόρη της, μέσα από τη μαγειρική τους τέχνη τη νοστιμιά των παραδοσιακών γεύσεων της εξωτικής της χώρας. Φροντίζουν ώστε η κουζίνα να διατηρείται στα πλαίσια της παραδοσιακής Ταϋλανδέζικης κουζίνας, δεν τυποποιούν τα εδέσματα και φροντίζουν για την άριστη ποιότητα των υλικών. Το προσωπικό, Ταϋλανδέζικης καταγωγής, εκπέμπει την ηρεμία, την καλοσύνη και με επαγγελματισμό παρέχει άψογες υπηρεσίες κάθε στιγμή.Το μωβ της Ταϋλάνδης επικρατεί στον χώρο εστίασης, έκτασης 70τμ ενώ ο χώρος καπνιζόντων και μη καπνιζόντων είναι κατάλληλα προσδιορισμένος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το εστιατόριο Rouan Thai παρέχει άρτιες υπηρεσίες τόσο στον χώρο εστίασης, όσο και υπηρεσίες εκτός του εστιατορίου (outdoor). Το take away food λειτουργεί καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Στην περιοχή του Πειραιά εξυπηρετεί με 10% έκπτωση. Κατόπιν παραγγελίας: μπουφέ, με προεπιλεγμένο ή ελεύθερο menu catering, με προεπιλεγμένο ή ελεύθερο menu.
Αίθουσα του εστιατορίου για κοινωνικές και εορταστικές εκδηλώσεις. Επίσης, διατίθενται: Βραδιές karaoke, Δορυφορική Ταϋλανδέζικη τηλεόραση (2 κανάλια).
Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου αναλαμβάνουν με ιδιαίτερη φροντίδα την πλήρη ή μερική διατροφή τουριστικών groups, προσφέροντας ειδικές τιμές.
Το πελατολόγιο του εστιατορίου είναι ευρύ και με άποψη. Στελέχη εταιρειών του λιμανιού του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής του, δικηγόροι, ασφαλιστές, Ασιάτες, πελατολόγιο από όλη την Αττική, τουρίστες από κρουαζιερόπλοια και άλλα τουριστικά groups.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οικονομικες Τιμες, Chang, Παπαγια, Thai Restaurant, Delivery, Ταϋλανδεζικο Ταϊλανδεζικο Φαγητο, Ταϋλανδεζικη Ταϊλανδεζικη Κουζινα, Singha, Thai Food, Ταϋλανδεζικο Ταϊλανδεζικο Εστιατοριο Εστιατορια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη έως Παρασκευή από 12:00 έως 00:00
Σάββατο και Κυριακή από 14:00 έως 00:00.
 
Μοιράσου το: