Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΥΜΠΙΕΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η NEW TECHNOLOGY - ΡΟΥΜΠΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ είναι μια εταιρεία συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας, με έδρα στα Χανιά, υπό την επίβλεψη του Ευάγγελου Ρουμπιέ. Παρέχει, υψηλών προδιαγραφών, υπηρεσίες τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Με πείρα 15 ετών, η εταιρεία New Technology είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από κατασκευαστές καταξιωμένους στο χώρο, έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και καλύπτονται με εγγύηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συγκεκριμένα, η NEW TECHNOLOGY αναλαμβάνει την πώληση, τοποθέτηση και παραμετροποίηση των συστημάτων ασφαλείας.
Παρέχει συντήρηση συστημάτων συναγερμού και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, ενώ πραγματοποιεί μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης, συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης, καθώς και συστημάτων δορυφορικής και επίγειας λήψης.
Παρέχεται δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες και καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες για συστήματα φιλικά προς το χρήστη, με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Δορυφορικη Και Επιγεια Ληψη Σηματων, Κλειστα Κυκλωματα & Καμερες, Συστηματα Πυρανιχνευσης, Καταγραφικα Καμερων, Συναγερμοι Σπιτιων & Παρακολουθησης & Συναγερμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Χανίων
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 00:00 έως 24:00 24ωρη εξυπηρέτηση
 
Μοιράσου το: