Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το μεσιτικό μας γραφείο είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και έχει λύσεις για όλους. Στο γραφείο μας παρέχουμε κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας. Η ιδιοκτήτρια, κα Ρούλα Ρουβά, ασχολείται με την πώληση και τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας από το 2003, αποκτώντας έτσι μεγάλη εμπειρία και προσφέροντας η ίδια προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες της επαγγελματικές υπηρεσίες αρίστης ποιότητας.
Η γνώση, το πάθος και η αγάπη της κυρίας Ρουβά τόσο για τη δουλειά της όσο και για την Κέρκυρα, καθώς και η απλότητα και η ευγένειά της, σας εξασφαλίζουν σίγουρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με δυνατότητα προσαρμογής και ευελιξίας ανάλογα με την κάθε περίσταση.
Για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε υποκατάστημα στο νησί των Παξών, το οποίο λειτουργεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μέσα από τα μεσιτικά μας γραφεία μπορούν όλοι να γνωρίσουν τη μεγάλη ποικιλία των ακινήτων μας, αλλά και να βρουν αυτό που ψάχνουν. Με εύκολες και απλές διαδικασίες, με ένα τηλεφώνημα ή περνώντας από τα γραφεία μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Θέλετε να προβάλετε το ακίνητό σας; Μήπως το internet είναι για εσάς η πιο αποτελεσματική προώθηση; ή θέλετε μια καταγραφή της αναγγελίας σας στο περιοδικό μας που διανέμεται σε όλη την Κέρκυρα, ή όλα τα παραπάνω; Ό,τι και να αποφασίσετε εμείς είμαστε εδώ για την εξυπηρέτησή σας.
Το μεσιτικό γραφείο μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ό,τι έχει να κάνει με την έρευνα, ανάλυση, εκτίμηση (με πιστοποίηση από την BPO), διαχείριση, ενοικίαση, αγορά και πώληση στους παρακάτω τύπους ακινήτων:

  • Πολυτελείς κατοικίες
  • Μονοκατοικίες
  • Διαμερίσματα
  • Οικόπεδα
  • Καταστήματα
  • Ξενοδοχεία Επιχειρήσεις
  • Διατηρητέα κτήρια - σπίτια
  • Αρχοντικά

Η συνεργασία μας με έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών από την αρχή έως την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μεσιτικο Γραφειο, Αγορα Ακινητου, Ευρεση Ακινητου, Πωληση Ακινητου, Ακινητα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κέρκυρα, Παξοί, Διαπόντια Νησιά.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: