Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2610524477  Κιν: 6932135790
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία SUBARU SERVICE - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, έχοντας 20 χρόνια πείρα στη συντήρηση και στην επισκευή των οχημάτων SUBARU, δημιούργησε ένα νέο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην Πάτρα, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Γλαύκου (2η έξοδος περιμετρικής Πατρών - Πύργου, όπως και από την πύλη εξόδου του νέου λιμανιού της πόλης προς Λεωφόρο Γλαύκου). Με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στο service και στην επισκευή του SUBARU σας και όχι μόνο.
Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα υποστήριξης που χρειάζεται το SUBARU σας, για κάθε έλεγχο και εργασία. Επίσης, διαθέτει αναλυτή καυσαερίων, συσκευή ανακύκλωσης φρέον, γνήσιο TESTER ανίχνευσης βλαβών για το SUBARU σας, καθώς και μια πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων SUBARU. Ο άρτιος εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων SUBARU, μας επιτρέπουν να κάνουμε εύκολα και έγκαιρα τη σωστή διάγνωση κάθε προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε πάντα τον πελάτη για το κόστος της επισκευής, προτού προβούμε σε αυτή, ώστε να αποφασίσει ο ίδιος και με τη δική μας βοήθεια, φυσικά, για τα ανταλλακτικά (γνήσια & after market) που θα τοποθετήσουμε στο όχημά του. Σε όλες τις εργασίες μας παρέχεται εγγύηση σωστής λειτουργίας ενός χρόνου. Εξειδικευόμαστε στα οχήματα SUBARU, αλλά αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον τεχνικό έλεγχο και την επισκευή οχημάτων κάθε μάρκας, όπως Rover, Group VW, Audi, Toyota, Kia, Ford, Hyundai, Fiat, Daihatsu κ.ά.
Τέλος, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης, με πιστοποιήσεις από κρατικούς φορείς και εγγύηση καλής λειτουργίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Εξειδικευμένο συνεργείο Subaru & Rover
  • Service, Έλεγχος, Επισκευή, Διάγνωση
  • Ανταλλακτικά γνήσια και after market
  • Υγραεριοκίνηση, Λιπαντικά, Μπαταρίες

Στοιχεία Αναζήτησης: Συνεργειο Subaru, Service Subaru, Επισκευη Subaru, Βλαβη Subaru, Subaru
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πάτρα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 08:00 έως 18:00
Σάββατο από 08:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: