Κατηγορίες
Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ECO PROGRESS είναι πιστοποιημένη Επιχείρηση Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) ή Energy Service Companies (ESCO) του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ). Απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ενεργειακών, τεχνικών και βιομηχανικών έργων.
Η πολυετής βιομηχανική, μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία των στελεχών μας μπορεί να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν την προστιθέμενη αξία σε κάθε έργο.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας, στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στην Θέρμανση και τον Κλιματισμό, καθώς κάθε τύπου ενεργειακών πιστοποιητικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών (Η/Μ) (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, πυρόσβεση – πυρασφάλεια), υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας κ.λπ.
Η χρήση προηγμένου εξοπλισμού και λογισμικού, η συνεχής εκπαίδευση, η ενημέρωση για αλλαγές στην νομοθεσία, η υποστήριξη του έργου ακόμα και μετά την ολοκλήρωσή του και η έως τώρα πορεία μας μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα της εργασίας μας.
Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για μία ευρεία γκάμα τεχνικών έργων και λύσεων με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ενέργεια
Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη σε ενεργειακά θέματα με κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες που στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση των επιχειρήσεων μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της χρήσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
Εταιρεία Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ)
Ενεργειακή Διαχείριση
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον

Φωτοβολταϊκά (Φ/Β)

Σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία των Φωτοβολταϊκών (Φ/Β), υπάρχει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία τόσο στην κατασκευαστική διαδικασία των Φ/Β πλαισίων όσο και στην εγκατάστασή και λειτουργία τους από το 2006 σε Γερμανία, Ιταλία και από το 2009 στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει πάνω από 100 έργα, συμπεριλαμβανομένων οικιακών Φ/Β, Φ/Β επί αγροτεμαχίου καθώς και αυτόνομων συστημάτων παραγωγής ενέργειας με Φ/Β.
Διασυνδεμένα Φ/Β
Αυτόνομα Φ/Β
Συντήρηση Φ/Β

Θέρμανση

Αναφορικά με την θέρμανση και τον κλιματισμό, οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων αντλιών θερμότητος, λεβήτων πέλλετ & ξύλων καθώς και θερμαντικά υπέρυθρων πάνελ.
Αντλίες Θερμότητος
Πέλλετ
Υπέρυθρη Θέρμανση
Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Μελέτες
Στα θέματα μελετών και ενεργειακών πιστοποιητικών καθώς και περιβαλλοντικών αδειών, οι μηχανικοί έχουν πλήρη εκπαίδευση και δικαιώματα για την σύνταξη και υποβολή των φακέλων καθώς επίσης και την μετέπειτα επίβλεψη στην εφαρμογή τους.
Ενεργειακές Επιθεωρήσεις
Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα
Υπέρυθρη Θέρμανση
Ενδοδαπέδια Θέρμανση


Στοιχεία Αναζήτησης: Εξοικονομηση Ενεργειας, Εξοικονομω Κατ Οικον, Εξοικονομω Για Επιχειρησεις, Ενεργειακη Διαχειριση, Ε. Ε. Υ., Net Metering, Φωτοβολταϊκα, Αυτονομα Φωτοβολταϊκα, Αντλιες Θερμοτητας, Ενεργειακες Επιθεωρησεις, Ηρων, Παροχος Ηλεκτρικου Ρευματος, Φορτιση Ηλεκτρικων Αυτοκινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Ιόνια νησιά
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00