Κατηγορίες
Κάγκελα, Πόρτες Ειδικές, Μεταλλικές Κατασκευές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για τη διασφάλιση του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας βαρέως τύπου με τις υψηλότερες προδιαγραφές της αγοράς.
Οι πτυσσόμενες πόρτες & τα πτυσσόμενα παράθυρα ασφαλείας, βαρέως τύπου της SAFE PLACE τοποθετούνται αυθημερόν σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, χωρίς μερεμέτια!
Επιπροσθέτως, παρέχουν την δυνατότητα να περιστρέφονται στο άνοιγμά τους κατά 180°, χωρίς να περιορίζουν τη διέλευση και τη θέα.
Κατόπιν παραγγελίας σας, κατασκευάζονται σε όλες τις διαστάσεις και βάφονται με αρχιτεκτονική ηλεκτροστατική βαφή, σε οποιοδήποτε χρώμα της επιθυμίας σας χωρίς κρυφές χρεώσεις. Εμπιστευθείτε τη SAFE PLACE, για να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.
Οι πτυσσόμενες πόρτες & τα παράθυρά μας διαθέτουν διπλές χαλύβδινες λάμες και ψαλίδια, καθώς και ατσάλινη κλειδαριά ασφαλείας “CISA”. Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον ενισχυμένα της αγοράς.
Με αρωγό την άρτια τεχνική κατάρτιση και την εξειδίκευσή μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του δικού σας χώρου. Στόχος μας, η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας με την ιδανική πτυσσόμενη πόρτα ασφαλείας, για απόλυτη αντιδιαρρηκτική προστασία!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στη SAFE PLACE θα βρείτε κάγκελα ασφαλείας τύπου φυσαρμόνικα, μπάρες ασφαλείας για πόρτες & παράθυρα αλλά και συστήματα σήτας. Η εταιρεία μας κατασκευάζει πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, που μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλεια της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου.
Όλες οι κατασκευές μας πληρούν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, καθώς χρησιμοποιούμε τα πλέον ενδεδειγμένα υλικά. Στις δυνατότητες παραγωγής μας περιλαμβάνονται και εξειδικευμένες κατασκευές, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας.
Τα προϊόντα μας μπορούν να διανεμηθούν -εκτός από όλες τις περιοχές της Αττικής- και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Στη SAFE PLACE επίσης θα βρείτε μπάρες ασφαλείας για την κάλυψη ανοιγμάτων σε παράθυρα, φωταγωγούς, οροφές κ.λπ., που κατασκευάζονται κατά παραγγελία για το δικό σας χώρο.
Οι μπάρες ασφαλείας παράγονται σε 2 τύπους:

 • Μπάρες Ασφαλείας Σταθερές
 • Μπάρες Ασφαλείας Αποσπώμενες, με Κλειδαριά Ασφαλείας.

Οι μπάρες ασφαλείας της SAFE PLACE κατασκευάζονται στις διαστάσεις και τα χρώματα της επιλογής σας, ενώ υπάρχει μία μεγάλη γκάμα σε ηλεκτροστατικές βαφές, που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.
Διαθέτουμε:

 • Σήτες Σταθερές
 • Σήτες πλισέ (plisse)- οριζόντιες
 • Σήτες πλισέ αμφίδρομες
 • Σήτες-ρολά κάθετης κίνησης
 • Σήτες-ρολά οριζόντιας κίνησης

Όλα τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις διαστάσεις που έχουν τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτές σας, ενώ διατίθενται σε πολλούς και διαφορετικούς χρωματισμούς.


Στοιχεία Αναζήτησης: Καγκελα Ασφαλειας Τυπου Φυσαρμονικα, Πτυσσομενες Πορτες Ασφαλειας, Πτυσσομενα Καγκελα Για Επαγγελματικους Χωρους, Καγκελα Για Παραθυρα, Καγκελα Για Φωτοαγωγους Φωταγωγο, Καγκελα Ασφαλειας Για Διαμερισματα, Μπαρες Μπαρα Ασφαλειας Σταθερες Σταθερη, Μπαρες Ασφαλειας Αποσπωμενες Τιμες, Πλισε Plisse Οριζοντιες, Πλισε Αμφιδρομες, Καθετης Κινησης, Οριζοντιας Κινησης, Ειδικες Κατασκευες Διαστασεις, Χονδρικη Λιανικη Πωληση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: