Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΠΥΡΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
  • Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1987 από τον Σωτήριο και Γεώργιο Νταλιάνη. Η συνέπειά μας, οι υψηλές υπηρεσίες μας στο χώρο, οσεβασμός στον εκλιπόντα και στους συγγενείς του, μας κατέταξαν στους πρώτους οίκους τελετών στο νομό μας.
  • Σε όλη την πορεία μας μέχρι και σήμερα, μας χαρακτηρίζει το αληθινό ενδιαφέρον που δείχνουμε στις ανάγκες σας τη δύσκολη αυτή στιγμή, για να σχεδιάσουμε για εσάς την τελετή που επιθυμείτε και που αρμόζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
  • Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια και να εκφράσουμε την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε και να σας διευκολύνουμε όσο αυτό είναι δυνατόν, τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Το γραφείο μας έχει αναλάβει τελετές από γεγονότα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο!
Ομαδικό έγκλημα κυνηγών - έγκλημα Παπαδάτες - αεροπορικό δυστύχημα HELIOS

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο τελετών καλείται να εξυπηρετήσει ανθρώπους που βιώνουν τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή τους, γι' αυτό το γραφείο ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΑΦΟΙ Π στο Αγρίνιο, με κατανόηση και μεγάλο σεβασμό, αναλαμβάνει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να φέρει εις πέρας όλα όσα χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί η τελετή. Ο στόλος των οχημάτων αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα, τα οποία χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια, αλλά και διακριτικότητα, η οποία απαιτείται σε τέτοιες στιγμές.
Διαθέτουμε ευρεία γκάμα φερέτρων, τα οποία είναι είτε εισαγόμενα, είτε ελληνικής κατασκευής, υψηλής ποιότητας & διακριτικής πολυτέλειας.
Τέλος, αναλαμβάνουμε μεταφορές από και σε όλη την Ελλάδα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Στεφανια, Μνημοσυνα, Φερετρο, Κηδεια, Εκταφη, Κηδειες, Επαναπατρισμος Νεκρου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: